• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 19 юни

Предстоящи събития на 19  юни

/КРОСС/ Сливен.
От 10.00 часа на полевия учебен полигон „Ново село" президентът Румен Радев ще присъства на деня за високопоставени гости на Националното тактическо учение „Ответен удар 2019".

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***
София.
От 13.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание. На заседанието ще бъдат обсъдени Законопроект за публичните предприятия на Министерския съвет и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за данък върху добавената стойност № 954-01-37.
***
София.
От 08.00 часа в зала 5 на Министерството на образованието и науката ще бъде изтеглен изпитния вариант за изпита по математика от Националното външно оценяване след VII клас. Изпитът за седмокласниците започва в 9.00 часа.

***
Кърджали.
От 14.30 часа пред Община Кърджали до паметника на Васил Левски омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи протест на медицинските специалисти от град Кърджали.

***
София.
От 09.00 часа пред сградата на Министерския съвет ще се проведе протест за забрана на фермите за ценни кожи под надслов „Още една година смърт".

***
София.
От 09.30 часа в Дома на Европа ще се проведе Информационен ден посветен на Европейския съвет за иновации.Събитието ще открият Христо Христов, заместник-ръководител на Представителството на Европейската комисия в България и Милена Дамянова, директор на Дирекция „Наука" в Министерството на образованието и науката. В събитието ще участва и заместник-министър Карина Ангелиева.

***
София.
От 10.30 часа в конферентна зала „Триадица" на Гранд хотел София ще се проведе заключително информационно събитие по проект „Методическа подкрепа за развитието на „зелените" обществени поръчки в България".

***
София.
От 11.00 часа в двора на ОДЗ №51 (нова ДГ № 51) „Щурче" на ул. „Цар Симеон" № 271 в район „Илинден", ще се проведе официална церемония „Първа копка" на обекта във връзка със стартирането на строително-монтажните работи по модернизацията на съществуващия обект.

***
София.
От 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 18.30 часа на поляната пред блок 73 в ж.к. „Младост" 1 ще се проведе протестно шествие под надслов „Строеж няма да има" с искане Столичният общински съвет да възстанови статута на земята за озеленяване.

***
София.
От 18.30 часа в зала „Силует" на хотел „Маринела" ще се състои представянето на том II „История, устав и управление на Старото масонство" от поредицата „Летопис на масонството в България".

***
София.
От 19.00 часа в споделеното пространство Espace Port A (на ул. „Триадица" №5) ще се проведе дискусия на тема „Градската железница на София. Минало. Настояще. Бъдеще?", организирана от Гражданска инициатива за обществен и релсов транспорт.

***
Бургас.
От 11.00 часа в офиса на ДБГ-Бургас Живко Табаков, общински съветник и общински председател на ДБГ-Бургас, ще даде пресконференция за представителите на медиите.

***
Варна.
От 13.30 часа в Арт салона на Радио Варна ще се проведе информационно събитие на Българската асоциация на управленските консултантски организации в партньорство с Варненската търговско-индустриална камара.

***
Варна.
От 15.00 часа в зала „Варна" на хотел „Черно море" ще се проведе форум "Икономика, Инфраструктура и Инвестиции". Форумът е под наслов "Синергия за по-добра бизнес среда" и се организира от регионална структура Варна на Национално сдружение „Недвижими имоти" във Варна.

***
Видин.
От 10.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков и заместник-кметът Венци Пасков ще посетят базата за летен отдих на филиала на ДГ „Детелина" в с. Синаговци, където ще се срещнат с първата смяна лагерници от ДГ „Зорница". В 14.00 ч., в заседателната зала на шестия етаж в Общината кметът Огнян Ценков ще изпрати футболистите на спортното училище за социална интеграция на Фондация „Реал Мадрид" в град Felcsut (Унгария), където ще участват в демонстративен турнир.

***
Русе.
От 10.00 часа в отделението по Палиативни грижи на Комплексния онкологичен център ще се проведе пресконференция на тема „Резултати от работата на новото социално предприятие за обслужване на пациенти на домашно-амбулаторен режим".

***
Русе.
От 11.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ООД - Русе.

***
Шумен.
От 15.00 часа в зала 304 комисията за избор на съдебни заседатели ще има второ заседание.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.