• 20 Септ 2019 |
 •  USD / BGN 1.7732
 •  GBP / BGN 2.2167
 •  CHF / BGN 1.7875
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития на 5 юни

Предстоящи събития на 5 юни

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***
София.
От 10.15 часа в Гранитната зала на Министерския съвет министър Екатерина Захариева и министърът на външните работи на Кралство Нидерландия Стеф Блок ще дадат пресконференция след среща между двамата.

***
София.
От 11.30 часа министърът на младежта и спорта Красен Кралев и заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще подпишат проект за „Разработване и внедряване на стандарти за качество при предоставяне на младежки услуги в България" в Гранитната зала на Министерския съвет.

***
София.
От 14.00 часа министърът на околната среда и водите ще открие в парк-градина „Централна баня" изложението „Иновации за качество на въздуха", на което български компании ще представят своите иновативни решения. Събитието е част от инициативите за отбелязване на Световният ден на околната среда.

***
Варна.
От 09.00 часа във в.к. „Ривиера" във Варна енергийният министър Теменужка Петкова ще участва в традиционната конференция „Българската атомна енергетика - национална, регионална и световна енергийна сигурност".

***
София.
От 11.00 часа в Дом на Европа, ул. „Георги С. Раковски" №124, Бяла книга за устойчиво развитие и кръгова икономика на Балканите ще бъде представена на конференция в София.

***
София.
От 13.00 часа в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 13.00 часа в Сити Марк Арт Център на адрес: гр. София, бул. „Янко Сакъзов" № 30, оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" ще зарадва деца от социални услуги в гр. София с мюзикъла на Детска вокална група „Бон-Бон". В 12:30 часа заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова ще направи изявление пред медиите във фоайето на Сити Марк Арт Центъра.

***
Варна.
От 11.00 часа в Дома на Ловно-рибарско дружество - Варна по повод 130 години от основаването си.

***
Плевен.
Медицинският университет в града ще бъде домакин на Национална конференция по хирургия и сестринска сесия за специалистите по здравни грижи.

***
Пловдив.
От 09.30 часа заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов и главният директор на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията" (ГДИН) главен комисар Васил Миладинов ще открият в Пловдив двудневен международен семинар, посветен на противодействието на радикализацията в местата за лишаване от свобода и пробационните служби.

***
Шумен.
От 10.00 часа в Информационния център на РИОСВ ще бъдат наградени участници в конкурса за найдобра екологична инициатива „Мисли зелено - пази природата".

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.