• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития в страната за 10 октомври 2019 г.

Предстоящи събития в страната за 10 октомври 2019 г.

/КРОСС/ ***
Атина.
Президентът Румен Радев ще участва в срещата на върха на държавните глави от групата „Арайолуш".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
Радомир.
От 09.00 часа в АК „Електрик" министърът на образованието Красимир Вълчев ще присъства на
демонстрация на обучение на ученици от професионалната гимназия „Н.Й.Вапцаров" и ПГ по транспорт „Ю. Гагарин". По-късно министърът ще посети Брезник и Трън.

***
София.
От 9.00 в зала „Музейна" на БЧК на бул. „Джеймс Баучер"-76 Столичната организация на Български червен кръст организира дискусионен форум на тема: „Форми за превенция на агресията в училищата".

***
София.
От 9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ще се проведе заседание на ВСС.

***
София.
От 10:00 часа в НДК, ет. 5, ще се състои откриване на десетото юбилейно издание на единствения браншови кариерен форум в България за специалисти в аутсорсинг сектора - „Дни на кариерата - ИТ, Комуникации и Аутсорсинг" 2019 г.

***
София.
От 10:30 часа на бул. „Цариградско шосе" № 72, Научен комплекс 2 - БАН, ще се състои откриването на първия в България Демонстрационен павилион с почти нулево енергийно потребление.

***
София.
От 10.45 часа в сградата на Министерството на енергетиката - София, ул. „Триадица" №8, министърът на енергетиката Теменужка Петкова и гръцкият й колега - министърът на енергетиката и околната среда Константинос Хадзидакис ще подпишат в София Междуправителствено споразумение за установяване на данъчен режим по отношение на проекта за изграждане на междусистемна газова връзка ГърцияБългария.

***
София.
От 11:00 часа в зала „Конферанс 1/5" на Парк хотел „Москва", министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще открие Конференция за представяне на резултатите от прогнозите за развитието на пазара на труда за периода 2020-2034 година.

***
София.
От 12:00 часа в сградата на Министерството на транспорта, информационните технологии и
съобщенията, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков ще участва в представяне на резултатите от направеното проучване на тема „Българският тежкотоварен сектор".

***
София.
От 14.00 часа ще се проведе редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове, насрочени на 27 октомври 2019 г.

***
София.
От 14.30 ч. в зала 238 на Народното събрание Временната анкетна комисия за БНР ще изслуша главния прокурор Сотир Цацаров.

***
Варна.
От 10.00 часа в заседателната зала в административната сграда на „Водоснабдяване и канализация - Варна" ООД ръководството на "Водоснабдяване и канализация - Варна" ООД има удоволствието да Ви покани на официалното представяне на проект за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма „Околна среда 2014-2020г.", съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и Кохезионния фонд на Европейския съюз по процедура чрез директно предоставяне BG16M1OP002-1.016 „Изграждане на ВиК инфраструктура", на конкретен бенефициент „Водоснабдяване и канализация- Варна" ООД.В рамките на проекта на обща стойност 138,4 млн. лева ще бъдат реконструирани 22,5 км магистрални и довеждащи водопроводи, изградена канално-помпена
станция и 81 км канализационни мрежи.

***
Враца.
От 10.00 часа в Градската концертна зала на общината, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, съвместно с Областна администрация - Враца и Община Враца, организира Форум на тема: „Проектите за качествено и достъпно водоснабдяване - ефективни политики за развитие на община Враца".

***
Разград.
От 11.00 часа ще се проведе месечният брифинг на директора на ОДМВР.

***
Смолян.
От 09.00 часа в Сесийна зала на Общината, ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Смолян.
От 10.00 във фоайето на РДТ „Николай Хайтов", ще се проведе изложение на фермерски продукти.

***
Търговище.
От 10.00 часа в двора на Комплекса за психично-здравни грижи в общността кв. Бряг ще се проведеЕсенен празник на приятелството.

***
Шумен.
От 10:00 часа с Ден на отворените врати и изложба Държавен архив Шумен ще отбележи Деня на архивите в България.

***
Асеновград.
От 10.00 часа в центъра на града ще бъде открита предизборна шатра на Коалиция „БСП за България" и д-р Емил Караиванов.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на представителите на Коалиция "БСП за България", АБВ, "Движение 21", с участието на Весела Лечева, кандидат за кмет на Велико Търново и председателят на партия АБВ Румен Петков.

***
Кюстендил.
От 10.15 часа читалище „Братство" ще се проведе пресконференция на Местна коалиция "ГЕРБ, СДС, ВМРО, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.