• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития на 10 май

Предстоящи събития на 10 май

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 14.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе среща с ръководството на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката за провеждането на изборите за членове на Европейския парламент от Република България.

***
София.
От 11.00 часа в зала „Роял" в „София Хотел Балкан" вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на връчването на наградите на XXII Национален конкурс „Учител на годината", организиран от Синдиката на българските учители.

***
Ракитово.
От 18.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде в град Костандово, община Ракитово, по случай 100-годишнината от създаването на НЧ „Просвета - 1919".

***
Карнобат.
От 12.00 часа на жп гара Карнобат (на първи перон) министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков ще участва в официална церемония за началото на строителните дейности по проект „Реконструкция на гаров комплекс Карнобат".

***
София.
От 09.30 часа в хотел „Балкан" ще се проведе Международна конференция на тема „Етичните правила на професиите на съдията, адвоката и прокурора - гаранция за справедлив процес".

***
София.
От 09.30 часа президентът на КНСБ Пламен Димитров ще открие форума „Бъдещето на труда и младите хора" в зала „Европа" на конгресен център „Глобус" в сградата на КНСБ.

***
Бургас.
От 11.00 часа с ритуал по полагане на венци и цветя пред паметната плоча в Приморски парк, в близост до "Гъбката, ще бъде почетена паметта на жертвите от трудови злополуки.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа край Петропавловски манастир ще бъде открит Националния събор на овцевъдите.

***
Добрич.
От 10.00 часа пред СЗ „Добротица" ще бъде отбелязан Световният ден на предизвикателството.

***
Добрич.
От 10.00 часа от зала „Добрич" до паметник на св. св. Кирил и Методий ще се проведе шествие на ученици на СУ „Св. св. Кирил и Методий" по повод 11 май - Ден на Св. св. Кирил и Методий.
От 10.30 часа пред паметника ще започне тържество на СУ „Св. св. Кирил и Методий".

***
Добрич.
От 11.00 часа в зала 205 на Висшето училище по мениджмънт ще се проведе конференция за приключване на проект „Подобряване мобилността на работещи и безработни".

***
Kазанлък.
От 12.00 часа в Музея на розата ще се проведе научна конференция на тема „Българската маслодайна роза - история, традиции, наука".

***
Карлово.
От 16.00 часа на площад „20-ти юли" ще се проведат събития в рамките на Националната информационна кампания „Бъди войник". На събитието ще присъстват командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов и командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Пламен Йорданов. От 17.00 часа на откритата сцена на площада ще започне концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили.

***
Ловеч.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Ловеч ще се проведат консултации за сформиране състав на подвижна секционна избирателна комисия за изборите на 26 май.

***
Шумен.
От 09.30 часа Окръжен съд - Шумен ще заседава по делото „Хитрино".

***
Ямбол.
От 18.00 часа в местността Бакаджик започва първият за годината Национален мотосъбор.

***
ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ 2019
***
София.
От 11.00 часа в зала „Триадица" на Гранд хотел „София", лидерът на БСП Корнелия Нинова, ще подпише двустранно споразумение за взаимодействие с Конфедерацията на обществените организации от сигурността и отбраната.

***
София.
От 11.00 часа кандидатът за евродепутат Ивелина Василева ще присъства на литературен салон на открито под надслов: „Европа през очите на люлинските творци" на сцена до ресторант „Бъфало". Ивелина Василева ще посети и фирма за рециклиране от 12.30 часа. По-късно тя ще се срещне с граждани на открита приемна в район „Възраждане" 16.00 до 17.30 часа в мола на бул. „Стамболийски".

***
Асеновград.
От 19.00 часа в НЧ „Родолюбие" в Асеновград ГЕРБ ще представи листата си за европейските избори.

***
Балчик.
От 18.00 часа в читалище "Васил Левски", в гр. Балчик, Петър Витанов ще се срещне с граждани.

***
Благоевград.
От 11.00 в с. Баня, общ. Разлог, Деница Златева ще се срещне с работещите в цех за металообработване. В 13.30 часа, в гр. Банско, Деница Златева ще се срещне с граждани на главната улица в града. В 14.30 часа Златева ще се срещне с работещите в цех за производство на битово обзавеждане. В 17.00 часа, в читалището, в гр. Гърмен, тя ще се срещне с обществеността. В 18.15 часа, в Изложбената зала в Дом на културата, в гр. Гоце Делчев, Златева ще се срещне с жителите.

***
Брезник.
От 17.00 в Народно читалище "Просвещение" в гр. Брезник, Димитър Данчев ще се срещне с граждани.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще посети великотърновското село Ресен. В парка в центъра на селото тя ще присъства на празник, с който ще бъдат открити нова детска площадка и площадка с фитнес съоръжения. В 11.00 часа същия ден Мария Габриел ще уважи официалното откриване на Осмия национален събор на овцевъдите в България. Събитието ще се проведе в района на Петропавловския манастир край Лясковец и ще събере над 200 изложители от цялата страна.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Петропавелския манастир, в гр. Лясковец, Момчил Неков ще вземе участие в 8-ми Национален събор на овцевъдите в България и ще се срещне с граждани. В 16.30 часа, в гр. Павликени, той ще се срещне с ръководството и служителите на фирма за производство на рози и декоративни растения. В 18.00 часа, на площад "11-ти май", в гр. Бяла черква, общ. Павликени Момчил Неков ще вземе участие в честването на 143 години от Априлското въстание и 43 години гр. Бяла черква.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа кандидатът за евродепутат от ВМРО Андрей Слабаков ще посети Събора на овцевъдите. От 13.00 часа в Клуба на ВМРО - Велико Търново, на ул. "Любен Каравелов" 85, кандидатите за евродепутати ген. Димитър Шивиков и Андрей Слабаков ще дадат пресконференция.
***
Видин.
От 17.00 в салона на кметството на гр. Дунавци, Емил Георгиев ще се срещи с жители.

***
Добрич.
От 16.30 часа в клуба на БСП, Елена Йончева ще даде пресконференция. В 18.00 часа, в огледална зала "Нели Божкова" тя ще се срещне с обществеността.

***
Ихтиман.
От 17.30 часа кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев ще проведе открита среща жители на община Ихтиман на централния градски площад.

***
Ихтиман.
От 18.00 часа кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев ще бъде гост на тържеството по случай 140 години от основаването на Народно Читалище „Слънце - 1879" (ул. „Цар Освободител" 96).

***
Каварна.
От 10.00 часа на площад "Защитата на Каварна" Елена Йончева ще вземе участие в XVI Общобългарски фолклорен събор "С България в сърцето - 2019".

***
Пазарджик.
От 10.30 в х-л "19-ти век", в гр. Стрелча, Цветелина Пенкова ще се срещне с жители. В 13.00 часа, в кафе "Бонжур", в гр. Панагюрище, тя ще се срещне с граждани. В 14.30 часа Пенкова ще посети Музейният комплекс в гр. Панагюрище. В 18.00 часа, в читалище "Просвета", в гр. Костандово, общ. Ракитово Цветелина Пенкова ще вземе участие в честване на годишнина от създаване на читалището.

***
Сливен.
От 14.00 часа кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев и кандидатът за евродепутат Камен Костов ще се срещнат с представители на адвокатските колегии от Сливен и региона в конферентната зала на хотел „Централ".

***
Сливен.
От 16.30 часа в гр. Твърдица Валери Жаблянов ще се срещне с граждани в Общинския съвет на БСП. В 18.30 часа, в гр. Сливен той ще се срещне с обществеността в зала "Графити" на х-л "Национал-Палас".

***
Смолян.
От 13.30 часа в конферентната зала, в гр. Девин, проф. Румен Гечев ще се срещне с обществеността. В 17.30 часа, в конферентната зала на х-л "Родопски дом", в гр. Чепеларе, той ще се срещне с жители.
***
Стара Загора.
От 12.00 часа в камерната зала на Дома на културата "Арсенал" в Казанлък, Сергей Станишев ще се срещне с граждани. В 13.45 часа, в централната част на града той Станишев ще се срещне с граждани. В 18.00 часа, в х-л Верея, в гр. Стара Загора Станишев ще се срещне с обществеността и ще присъства на представянето на книгата на Велислава Дърева "Атентатът 1925"

***
Тервел.
От 11.00 часа в клуба на пенсионера, в с. Нова Камена, Петър Витанов ще се срещне с жители. В 14.00 часа, в клуба на БСП, в с. Крушари, Петър Витанов ще се срещне с обществеността.

***
Трън.
От 10.00 часа в Народно читалище "Гюрга Пинджурова" в гр. Трън, Димитър Данчев ще се срещне с граждани. В 12.30 часа в с. Врабча, общ. Трън, той ще поднесе цветя на паметната плоча на Симо Соколов. В 14.30 часа в с. Филиповци, общ. Трън, Димитър Данчев ще се срещне с обществеността.

***
Хасково.
От 12.00 часа в читалище "Св. Св. Кирил и Методий", в гр. Тополовград, Велизар Енчев ще се срещне с жители. В 14.30 часа, в клуба на БСП, в гр. Любимец, той ще се срещне с граждани. В 18.00 часа, в големия салон на читалището в гр. Симеоновград, Енчев ще се срещне с обществеността.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.