• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за 19 септември

Предстоящи събития в страната за 19 септември

/КРОСС/ София.

От 9.00 часа ще започне заседанието на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа в Министерския съвет ще се проведе редовното правителствено заседание. След него Съветът за развитие при МС също ще проведе заседание, на което ще бъде обсъдено изпълнението на Програмата за управление на правителството на Република България за периода 2017 – 2021 към 1 септември 2018 г. 

***
София.
От 7.30 часа до 8.30 часа ще се проведе протест във връзка с отлагането на ремонта на ул. „Върба” в столичния квартал Карпузица.

***
София.
От 8.30 часа в хотел „Метрополитън“ (бул. „Цариградско шосе“ 64) Министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната генерал Андрей Боцев ще присъстват на откриването на Европейската конференция на Международния съвет за военен спорт (CISM). 

***
София.
От 9.00 часа в VIII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Цветан Василев, Александър П., Илиан З., Георги Х. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 9.00 часа в XII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Денислав А., обвинен в участие в организирана престъпна група. 

***
София.
От 9.00 часа в IV състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Васил А. и Орлин Б., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 9.30 часа в III състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Димитър М., Ивайло М., Александър Д., Цветелин Р. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 9.30 часа в XVI състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Добромир М., Георги А., Петър Я. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.00 часа в VII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Кирил Т., Милен В., Виктор Б. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в XIX състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Станимир Р., обвинен в престъпление по служба. 

***
София.
От 10.00 часа в Южния парк (Голямата поляна) БЧК организира празник, посветен на Европейския ден без жертви от катастрофи и Световния ден намира. 

***
София.
От 10.30 часа в зала 42 ще бъде представен спектакълът „Кофичка с лопатка“.

***
София.
От 10.30 часа в XVIII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Васил Д., Паскалис Д. и Юксел Х., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в IX състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Атанас П., Веселин М., Николай Н. и Чавдар Н., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в XVII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Валентин Х., ь

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.