• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Къде какво в страната днес

Къде какво в страната днес

/КРОСС/ София.
От 12.00 ч. в зала „Роял" на „София Хотел Балкан" министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще участва в събрание по случай националното честване на Деня на миньора.

***
София.
От 10.00 ч., в Южния парк в София ще се проведе Боса разходка - специално събитие, което е част от кампанията за превенция на разширените вени и хронична венозна болест „Вземи краката си в ръце".

***
София.
От 10.00 ч. ще се проведе обучение по безопасно шофиране група 1 на ул. „Резбарска".

***
Асеновград.
От 14:00 ч. на площад „Академик Николай Хайтов" ще се проведе награждаването в тазгодишното издание на планинския ултрамаратон „Персенк Ултра".

***
Бургас
От 09.00 до 19.30 часа в експозиционен център „Флора" ще бъде представена изложба на живи пеперуди

***
Бургас
От 10.00 до 13.00 и от 16.00 до 20.00 часа в експозиционен център „Флора" ще бъде представена изложба на папагали

***
Бургас
В 11.00 часа в експозиционен център „Флора" в рамките на фестивал "С книга на плажа" Георги Тошев ще представи книгата "Мама Миа"! Филмът.АББА.Продължението", както и филмът за АББА - тяхната история.

***
Бургас
В 16.00 часа в експозиционен център „Флора" ще се проведе концертът "Ден на Срещи с Пианото" с Иван Дончев в рамките на Международния фестивал "Бургаски музикални вечери"

***
Бургас
В 16.30 часа в експозиционен център „Флора" предстои представяне на книгите "Сакрално: Чудесата близо до нас" от Мариана Праматарова; "Басни и шантавинии" от Пейо Пантелеев; "Културно - историческо наследство в периода на Българското възраждане" от Атанас Пенчев, в рамките на фестивала "С книга на плажа"

***
Бургас

В 18.00 часа в пространството симБиотично на Атанасовското езеро ще се проведе експерименталният концерт на YPSMAEL (de) & E.U.E.R.P.I. (bg), който предхожда фестивала за съвременно изкуство "ВОДА"

***
Бургас

В 19.00 часа в експозиционен център „Флора" ще се проведе концерт на проф. Богданов (Русия) и студенти - пиано в рамките на Международния фестивал "Бургаски музикални вечери"

***
Бургас

В 19.00 часа в експозиционен център „Флора" Алек Попов ще представи книгата "Спътник на радикалния мислител" в рамките на фестивала "С книга на плажа"

***
Варна.
От 9.00 ч. в храм „Св. Анастасий" ще бъде отслужена света литургия по повод празника на чудотворната икона на Света Богородица „Всецарица".

***
Варна.
От 11.00 ч. пред паметника на подводничаря в Пункт за базиране Варна ще бъдат отбелязани 65-годишнината от създаването на Осми дивизион подводни лодки и възстановяването на подводното плаване в България.

***
Варна.
От 15.00 ч. в Археологическия музей ще бъде открита Деветата клубна изложба на Модел клуб - Варна.

***
Видин.
От 19.00 часа публиката във видинската зала „Филхармония" италианският диригент Масимо Челегато ще представи заедно със Симфониета Видин две творби на Чайковски.

***
Пловдив.
От 10.30 ч., в център Тракарт в подлез Археологичски, ще се проведе Ден на узбекската култура.

***
Поморие.
от 19.00 часа в Народно читалище "Просвета 1888" ще бъде премиерата на поетичната книга „ГРАДЪТ - поезия и фотография".

***
Самоков.
От 9.30 ч. Негово преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп ще оглави Архиерейска света Литургия в храм "Рождество Богородично", на "Бельова черква".

***
Търговище.
От 14.00 часа в зала 28 на Община Търговище ще се проведат консултациите за определяне състав на Общинска избирателна комисия (ОИК) Търговище, във връзка с предстоящите на 27 октомври избори за общински съветници и за кметове.

***
Шумен.
От 9.30 часа в зала 203 на Община Шумен ще се проведат консултации за определяне състава на Общинската избирателна комисия за произвеждане на избори за общински съветници и за кметове на общини на 27 октомври 2019 г.- отразява Ивелина.

***
Шумен.
От 19.00 часа на ул. „Тракия" ще се проведе протестно шествие срещу решение за изграждане на социални жилища. - отразява Ивелина.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.