• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития на 22 август

Предстоящи събития на 22 август

/КРОСС/ Благоевград.
Президентът Румен Радев ще участва в поход, с който ще бъдат доставени материали за новоизградения заслон до седловината „Кончето" в Пирин планина. Походът ще завърши пред хижа „Вихрен" след 17.00 часа.

***
София.
От 10.30 часа на входа на Северен парк откъм ж.к. „Свобода" Спаси София организира пресконференция във връзка със средства при ремонта на парка.

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуб БТА, бул. „Цариградско шосе" 47, „Техем" ще даде пресконференция, на която ще представи данни за потреблението на отопление и топла вода на клиентите в София през отоплителен сезон 2018/2019, отразено в изготвените изравнителни сметки.

***
София.
От 12.30 часа в столичния храм „Св. Троица" в кв. „Редута" на ул. „Манастирска" ще се състои опелото на протодякон Стефан Марков.

***
Банско.
От 19.00 часа на площад „Никола Вапцаров" ще бъде открито десетото издание на Банско Опера фест.

***
Добрич.
От 11.30 часа на ул. войвода Димитър Калъчлията 8 (старото тролейбусно депо) ще бъде представен нов електрически автобус за градския транспорт.

***
Дупница.
От 15.00 часа в Кръглата зала на Община Дупница ще се проведе заключителна пресконференция по проектапроект „Дом и семейство за всяко дете от Община Дупница".

***
Ловеч.
От 16.30 часа с панихида за загиналите за Освобождението на Ловеч и благодарствен молебен в катедрален храм "Света Троица" ще започне програмата по повод 142 години от Освобождението на града от османско иго. От 17.00 часа едновременно ще бъдат поднесени венци и цветя на паметната плоча на Цачо Шишков, на Кървавия паметник в кв. "Дръстене", на паметника на Гложенеца в парк "Стратеш". Честванията ще продължат в 17.30 часа с гражданско поклонение и тържествен военен ритуал по поднасяне на венци и цветя на Белия паметник в парка. Слово за Освобождението ще произнесе кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова. От 18.15 часа в Янковата къща ще бъде открит националният пленер "Дувари", а след това е концертът на трио „Тенорите" на площад „Тодор Кирков".

***
Разград.
От 10.00 часа в зала 712 на Областна администрация-Разград ще се проведе заседание на Постоянната областна епизоотична комисия.

***
Русе.
От 10.00 часа в зала „Свети Георги" на Областна администрация-Русе ще заседава междуведомствената областна епизоотична комисия.

***
Плевен.
От 10.30 часа в Института по лозарство и винарство ще се състои Открит ден на десертното и виненото грозде.

***
Сливен.
От 10.30 часа в кв. „Надежда" (до пазара) в Сливен ще се проведе и последната от поредицата доброволчески инициативи на младежи - студенти по медицина, в рамките на проект „Менторска подкрепа за студенти от ромски произход, изучаващи здравни специалности".

***
Смолян.
От 14.00 часа в зала 201 на Областна администрация - Смолян постоянната областна епизоотична комисия ще заседава във връзка със създалата се тежка епизоотична обстановка.

***
Смолян.
От 13.00 часа в Сесийна зала на Община Смолян ще се проведе заседание на Общинския съвет.

***
Сливен.
От 11.00 часа заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов ще открие новия арест в Сливен.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.