• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за 12 ноември

Предстоящи събития в страната за 12 ноември

/КРОСС/ *** София

От 10:00 часа ще се проведе заседание на Столичен общински съвет.

В зала „Тържествена" на Военна академия „Г. С. Раковски" министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие международната научна конференция „Дългосрочни предизвикателства за развитие на средата на сигурност и изграждане на способности на Въоръжените сили".

От 10:00 часа в зала „Рубин" на хотел „Рамада", МТСП организира кръгла маса за представяне на законодателни предложения за усъвършенстване на изплащането на пенсии от втория стълб.

От 11.00 часа в зала „Запад" на Народното събрание, БСП инициира дебат за подобряване на изборното законодателство.

От 11.00 часа ръководството на СДС ще даде пресконференция на ул. "Г.С.Раковски" 134, за да
коментира Бюджет 2020 и да представи предложенията на партията.

От 11:00 часа, в заседателната зала на Националния съюз на трудово-производителните кооперации (ул. "Дондуков" 11, ет. 5), ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представено състоянието на трудово-производителните кооперации в България, изводите и оценките от 100-годишната дейност, постиженията и проблемите пред българските кооперации.

От 13:00 часа Народното събрание ще проведе извънредно заседание.

От 14.00 часа в Гранитна зала в сградата на Министерския съвет. Ще бъде обсъден проект на Национална програма за развитие „България 2030", внесен от министъра на финансите Владислав Горанов.

От 15:30 часа в заседателната зала на третия етаж в Министерския съвет, вицепремиерът Томислав Дончев заедно с представители от Централното координационно звено към Министерския съвет ще представят обновения публичен модул ИСУН 2020.

От 17.30 часа в галерия „Сезони" (Дом на културата „Средец", ул. „Кракра" №2 А) вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие изложба с фотографии и детски рисунки от фонда на международната асамблея „Знаме на мира".

*** Благоевград

От 10:00 часа в сградата на ЮЗДП ръководството на Югозападното държавно предприятие ще проведе консултация за политиката и практиката в областта на възлагане изпълнението на дейности и за ползването на дървесина в държавните горски територии в обхвата на предприятието.

От 11.00 часа в сградата на Областна управа - Благоевград ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

*** Варна

От 11:00 часа в хотел „Черно море", зала "Варна" ще се проведе пресконференция с екипажа извършил рекордното пресичане на Черно море с ветроходната яхта Espresso Martini и руския генерален консул Владимир Климанов.

*** Враца

От 15.00 часа в Конферентната зала на Общиностния център за деца и семейства ще се състоят практически обучения на медицински специалисти от училищното и детско здравеопазване, свързани с обслужването на болни с диабет.

От 17.00 часа, в Конферентната зала на Общинския съвет, ще се проведе обществена консултация във връзка с приемане на проект на Наредба за условията и реда за използването на спортни обекти, собственост на Община Враца и за финансиране и подпомагане на физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност, с която се регламентира използването и поддържането на спортните обекти и съоръжения, общинска собственост, както и финансирането на дейности, свързани с развитието на физическата активност и възпитание, както и на спорта и спортно- туристическата дейност.

*** Дупница

От 9.30 часа в сградата на Общината, ще се проведе акция по кръводаряване под мотото „В кръвта ти е да спасяваш животи".

*** Кюстендил

От 09.00 часа в Административен съд ще се състои заседание по дело срещу решение на ОИК Кюстендил за избор на кмет на Община Кюстендил.

*** Ловеч

Он 10.30 часа министърът на вътрешните работи Младен Маринов ще открие реновираната сграда на РУ - Ловеч.

*** Нови Пазар

От 14.00 часа в Община Нови Пазар ще се проведе демонстрационна лекция за пътна безопасност пред ученици.

*** Перник

От 10.30 часа, областният управител на Перник Ирена Соколова свиква първите заседания на новите общински съвети.

*** Пловдив

В 10.00 часа във фоайето на Областната администрация ще се състои официална церемония по встъпване в длъжност на новия областен управител Дани Каназирева.

*** Плевен

От 10.30 часа в зала ,,Плевен" на Областна администрация новите 41 общински съветници в състава на Общински съвет - Плевен, кметът на Общината Георг Спартански и избраните кметове на кметства за мандат 2019-2023 г. ще положат клетва.

От 14.00 часа в Актовата зала на Община Плевен Георг Спартански ще бъде посрещнат официално по повод встъпването му в длъжност втори мандат и ще бъде отслужен тържествен водосвет.

*** Смолян

От 15.30 часа, в сградата на ОДМВР - Смолян ще се открие „Детска полицейска академия".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.