• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната на 19 януари

Предстоящи събития в страната на 19 януари

/КРОСС/ *** София

От 10.00 часа в зала „Витоша“ на хотел „Маринела“, ПП АБВ организира международен енергиен форум под надслов „Енергетика, икономика, сигурност – актуални измерения“.

От 12.00 часа в Борисовата градина от района на телевизионната кула ще се проведе патриотичен крос в чест на българската лекоатлетка Кипра Данаилова.

От 18.30 часа в зала „Рейнбоу плаза“ ще се състои церемонията по награждаване на найдобрите спортисти и треньори на България за 2018 г. „Нощта на шампионите“.

*** Боровец

За осма поредна година Боровец ще стане част от инициативата на Международната федерация по ски – „Световен ден на снега“.

*** Велико Търново

От 17.00 часа привържениците на ЦСКА ще посетят Центъра за настаняване от семеен тип на ул. „Колоня Товар“ №14, където ще бъдат подарени топки и артикули на отбора, осигурени от Сектор „Г”.

От 18.00 часа в Дневния център в село Церова кория ще бъде представена празнична програма за празника на селото с музика и танци, подготвени от самодейните състави.

*** Враца

От 11.00 часа в малката зала на Художествена галерия „Иван Фунев“ при Регионален исторически музей – Враца ще бъде представена документалната изложба „140 години от Учредителното събрание, приело Търновската конституция“.

*** Хасково 

От 11.00 часа пред паметника-морена срещу църквата “Света Богородица” ще се състои ритуал по полагане на венци и цветя по повод тържествено честване на 141 години от Освобождението на града.

*** Шумен

От 12.00 до 13.00 часа жителите на кв. „Макак“ ще излязат на протест на пътя София- Варна, в района на кръговото кръстовище за „Макак“, заради изискването за винетки, за да пътуват до Шумен.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.