• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната на 13 декември

Предстоящи събития в страната на 13 декември

/КРОСС/София.
От 10.30 часа по инициатива на президента Румен Радев в президентската институция ще се проведе дискусия на тема „Избори - прозрачност и доверие".

***
София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа ще започне седмичното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Сердика" на хотел „Централ" Прокуратурата на Република България организира заключителна конференция по проект за въвеждане на електронното правосъдие.

***
София.
От 11.00 часа в зала 6 на НДК ще се състои церемонията „Полицай на годината".

***
София.
От 11.00 часа в Гранд хотел София ще се състои церемония, на която Световната федерация по борба UWW и Българският олимпийски комитет ще наградят двукратния олимпийски шампион Боян Радев по повод 50 години от спечелването на втория златен олимпийски медал от игрите Мексико 1968.

***
София.
От 11.00 часа в зала „Проф. Марин Дринов" на Българската академия на науките. Директорът на Института по минералогия и кристалография „Акад. Иван Костов" проф. д-р Росица Николова ще представи дейността на Института. Събитието е част от кампанията „БАН представя своите институти". Кампанията ще продължи в сградата на Института по минералогия и кристалография на ул. „Акад. Георги Бончев", бл. 107. От 14 до 16 ч. вратите на лабораториите ще бъдат отворени за посетителите, които ще имат възможността да видят различни демонстрации.
***
София.
От 14.00 часа в Многофункционалната зала на Националната спортна академия „Васил Левски" ще се проведе церемонията „Спортист на годината на НСА".

***
София.
От 17.00 часа в зала „Рубин" на хотел „Рамада София" за 15-та поредна година Агенцията по заетостта организира своя традиционния форум „Работодател на годината", за да отличи най-успешните си партньори сред работодателите. В събитието ще вземе участие министърът на труда и социалната политика Бисер Петков.

***
Пловдив.
От 17.30 часа в хотел „Тримонциум" ще бъде представена появи биографичната книга „Христо Стоичков. Историята".

***
Поморие.
От 11.30 часа в Гранд хотел „Поморие" заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова ще съпредседателства заседание на Комитета за наблюдение на Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg - ИПП България - Турция 2014 - 2020 г.

***
Разград.
От 11.00 часа, в зала 712 етаж 7 в административната сграда на Областна администрация Разград ще се отворят ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Инженеринг - проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор при консервация, реставрация и адаптация на Ибрахим Паша джамия в Разград".

***
Сливен.
От 09.00 часа, в зала „Май" на Община Сливен, ще се състои редовно заседание на Общинския съвет.

***
Чепеларе.
От 11.00 до 13.00 часа за пореден път жителите на Чепеларе организират протест в защита на Районната прокуратура в града. Място на протеста е на пешеходната пътека преди входа на ПГ „Никола Вапцаров" в Чепеларе, като се предвижда пълна блокада на главния път Смолян - Пловдив.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе заседание на ПК „Култура, културно-историческо наследство, туризъм, интеграционна политика и вероизповедания".

***
Шумен.
От 11.00 часа в офиса на Областен информационен център - Шумен ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Шумен", финансиран по ОП „Добро управление".

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще заседава ПК „Просвета, образование и наука".

***
Шумен.
От 16.00 часа в зала 203 на общината ще заседава ПК „Териториално развитие и селищно устройство".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.