• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната за 08.11.2019 г.

Предстоящи събития в страната за 08.11.2019 г.


/КРОСС/ София.
От 11.00 часа държавният глава Румен Радев ще присъства на честването на празника на храм „Св. Архангел Михаил" в село Славяново.

***
София.
От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
Женева.
Премиерът Бойко Борисов ще участва в лидерската среща „Стратегически диалог за Западните Балкани".

***
София.
От 10:00 часа на ул. „Гургулят"-1, по повод на 99-годишнината от окупацията, Гражданския комитет „Западни покрайнини" организира конференция, която е под надслов „100 години от Ньойския диктат исъдбата на нашите сънародници в Западните покрайнини".

***
София.
От 11:00 часа в ГДНП ще се състои честване на Празника на полицията. Ще присъства ръководството на МВР, директори на дирекции и структури в министерството.

***
София.
От 14:30 часа в конферентната зала на Информационния център на МО, Съюзът на европейските федералисти и Европейското младежко движение съвместно с Бюрото на ЕП организират граждански форум на тема „Ще дадат ли обновените европейски институции нов импулс на европейския проект". На форума ще присъстват: Андрей Ковачев, заместник-председател на групата на ЕНП, Цветелина Пенкова, ПЕС, Искра Михайлова, заместник-председател на групата „Обнови Европа", както и Ивайло Калфин, съветник на еврокомисаря Гюнтер Йотингер и Светослав Малинов, политолог, бивш член на ЕП.

***
Варна.
От 13.00 часа в района на Военноморския музей, бул. „Приморски" № 2, ще се състои военен ритуал за полагане на венци и цветя пред кораба-музей „Дръзки" и бюст-паметника на капитан І ранг Димитър Добрев.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Музей „Възраждане и Учредително събрание" ще се проведе награждаване на
финалистите в националния ученически конкурс "140 години Търновска конституция", иницииран от Национален клуб "Родолюбие".

***
Видин.
От 10:30 часа в заседателната зала на 6 ет. в сградата на Общинската администрация ръководството на Община Видин през мандат 2015-2019 г. ще даде заключителна пресконференция.

***
Видин.
От 18.00 часа в спортна зала „Фестивална", временно изпълняващият длъжността кмет на Община Видин инж. Цветан Асенов ще бъде гост на благотворителния концерт под наслов „За Ками", в подкрепа на Камелия Цолова, ученичка в СУ „Цар Симеон Велики".

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Общината ще бъдат отворени офертите за обществена поръчка с предмет: „Доставка и монтаж на кухненско оборудване и обзавеждане на Домашен социален патронаж".

***
Русе.
От 11:00 часа в зала „Свети Георги" на Областната администрация ще се проведе обучение за
длъжностни лица по защита на личните данни в публичния сектор.

***
Смолян.
От 10:00 часа в сесийната зала, ще се състои тържественото заседание на ОбС.

***
Смолян.
От 13,00 часа в зала 247 в Общинска администрация - Смолян ще се проведе брифинг с участието на учениците, които ще участват в инициативата „Мениджър за един ден".

***
Шумен.
От 14.00 часа през зала 304 на общината председателят на Общинската избирателна комисия адв. Василина Кънчева ще връчи на Любомир Христов удостоверението на ОИК-Шумен, издадено на база на решение на комисията от 3-ти ноември, съгласно което той е избран за кмет на Община Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.