• 18 Окт 2019 |
 •  USD / BGN 1.7551
 •  GBP / BGN 2.2628
 •  CHF / BGN 1.7787
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития на 11 юли

Предстоящи събития на 11 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 14.30 часа в зала "Запад" Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика иконтрабандата ще изслуша главния прокурор на Република България, Министъра на вътрешните работи,Министъра на финансите и представители на: Държавна агенция „Национална сигурност", Главна дирекция„Гранична полиция", Главна дирекция „Борба с организираната престъпност", Главна дирекция „Националнаполиция" и Агенция „Митници" във връзка с последните приети законодателни промени за борбата със сивата икономика и контрабандата в тютюневия сектор.

***
София.
От 09.00 часа пред Столична община (ул. „Московска" №33) „Обединена София" ще внесе в петиция срещу презастрояването в район "Овча Купел" и в цялата столица.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР, бул. „Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе открито заседание заобсъждане на доклад относно заявление с вх. № E-ЗЛР-ПД-52 от 19.11.2018 г. за продължаване срока на лицензия за дейността „производство на електрическа и топлинна енергия" и заявление с вх. № E-ЗЛР-И-61 от 05.12.2018 г. за изменение/допълнение на лицензия за дейността „производство на електрическа и топлинна енергия", подадени от „ТЕЦ Горна Оряховица" ЕАД.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР на бул. „Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад по заявление от „Кнежа-газ" ООД за продължаване срока на лицензии за дейностите „разпределение на природен газ" и „снабдяване с природен газ от краен снабдител" за територията на община Кнежа.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 11.00 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на ВСС.

***
София.
От 11.30 часа пред Съдебната палата (бул. Витоша 2) Спаси София ще даде пресконференция, след което ще внесе нов сигнал до Софийска градска прокуратура във връзка с ремонта на ул. „Граф Игнатиев" (част от Зона 2 за реконструкция на централна градска част, финансирана с европейски средства).

***
София.
От 14.00 часа в сградата на ул. "Никола Габровски" № 30, зала 303 кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и директорът на „Националната система 112" Цветомир Цеков ще подпишат споразумение за сътрудничество.

***
Варна.
От 12.00 часа в клуба на ПП АБВ във Варна, на ул. „Христо Попович" ще се проведе пресконференция, на коятосе очаква да присъства и лидерът на партията Румен Петков.

***
Враца.
От 17.00 часа в Конферентната зала на Община Враца ще се състои публично представяне и обсъждане на подготвяното проектно предложение „Изграждане, реконструкция и ремонт на общински жилища в съвременни социални жилища за настаняване на уязвими групи от населението и други групи в неравностойно положение".
***
Кюстендил.
От 11.00 часа в заседателната зала на Община Кюстендил ще бъдат представени дейностите по реализирания проект „Обновяване, реконструкция на административната сграда на Общинска администрация".

***
Ловеч.
От 11.00 часа сградата на ОДЗ, ул."Търговска" № 43, ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по животновъдство.

***
Плевен.
От 11.00 часа в сградата на ОАПС, ул. "Васил Левски" № 1, 15 етаж, ще се проведе заседание на областнияконсултативен съвет по животновъдство.

***
Пловдив.
От 09.00 часа Пловдивският общински съвет ще проведе заседание.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в БТА - Пловдив Демократична България ще даде пресконференция.

***
Русе.
От 10.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе съвместно заседание на Постоянната комисия в областта на образованието, младежките дейности и спорта и Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционни въпроси.

***
Силистра.
От 10.00 часа в заседателната зала на Областната администрация ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по животновъдство.

***
Шумен.
От 10.30 часа в сградата на ОДЗ, бул. "Славянски" №17, ет.1, ще се проведе заседание на областния консултативен съвет по животновъдство.

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.