• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Dell разширява серията UltraSharp монитори с иновации в полза на бизнеса

Dell разширява серията UltraSharp монитори с иновации в полза на бизнеса

/КРОСС/ Мониторите Dell UltraSharp предлагат иновативен дизайн и технология, превъзходни характеристики на екрана и  подпомага работата на финансовите оператори, банкери, инженери, създатели на съдържание и програмисти.

Новото поколение светкавично навлиза на трудовия пазар и все повече работодателите акцентират върху предоставянето на отлични условия за работа за служителите си. Снабдяването на офисите с по-добри технологии, включително правилните монитори, е начин да се подобрят условията на работа на служителите, което пък оказва директно влияние и върху клиентите. Изобилието от информация води до търсене на по-добри инструменти за визуализация. Нараства търсенето на екрани с по-големи размери и с по-висока резолюция.

Като световна марка номер 1 за производство на монитори, Dell отговаря на изискванията на новото поколение служители с иновативната си гама от монитори Dell UltraSharp с модерен дизайн и технология за повишаване на работната продуктивност. Отличната работа на екрана осигуряваща максимално удобство на потребителите. Новите монитори са предназначени да обслужват потребителите в областта на финансовите услуги и застраховането, търговията, финансовия анализ и счетоводството, монтаж, програмирането и инженерство.

Мониторите Dell UltraSharp 49 Curved, 32 4K USB-C и  34 Curved USB-C се предлагат с отлични
характеристики. Функцията "Picture-by-Picture" позволява работа с изображения от два различни компютъра. Вградената клавиатура, видео и мишка (KVM) позволяват на потребителите да превключват между тях както и да редактират съдържание с помощта на една единствена клавиатура и мишка. Новите монитори UltraSharp предлага удобна връзка USB-C, зареждаща свързания лаптоп, докато предава данни и видео сигнали от един кабел.

Проектирани с оглед на производителността, следните функции се предлагат при всички монитори UltraSharp:

• Напълно регулируеми стойки за удобство на потребителя - височина, наклон, въртене и центриране

• Екран без трептене и функция ComfortView, която намалява излъчването на синя светлина, за да намали дразнене на очите

• Лесна подредба на софтуера чрез Dell Display Manager, за да организирате едновременно множество приложения при изпълнение на повече от една задача

• Тригодишната услуга Advanced Exchange Service на Dell

"Като една от най-любимите световни марки за производство на монитори, Dell продължава с въвеждането на иновации в продуктите си. Още веднъж сме надскочили възможностите на дисплей технологиите, за да доставим първия 49-инчов QHD монитор в света. Този нов монитор предлага вълнуващо панорамно изживяване, без компромис в дизайна или функционалността.", каза Кърк Шел, старши вицепрезидент на Dell Displays & Engineering. "Този революционен 49-инчов извит монитор е насочен към повишаване на продуктивността и работата на потребителите, работещи на бюро, като финансови търговци, банкери, творчески екипи и инженери. С новото семейство UltraSharp ние оставаме отдадени в предоставянето на най-доброто, за да удовлетворим нуждите за визуализация на нашите търговски клиенти."

Dell UltraSharp 49 Curved Monitor (U4919DW) първият в света 49-инчов QHD монитор

Dell представя първият в света 49-инчов извит QHD монитор с революционното ултра-широко съотношение 32:9 за безпроблемна многоекранна производителност. Предлагайки невероятно изживяване, мониторът е идеален заместител на два 27-инчови QHD монитора. Голямото екранно пространство с резолюция 5120 х 1440 и IPS технология позволява на потребителите да виждат по-голямо съдържание и фини детайли благодарение на качествените цветове от всеки ъгъл.

Мониторът Dell UltraSharp 32 4K USB-C (U3219Q) предлага блестящи цветове и яснота

Ultra HD 4K резолюция на монитора Dell UltraSharp 32 4K е 4 пъти по-детайлна от Full HD. Сертифицираният по спецификацията DisplayHDR™ от VESA монитор поддържа HDR видео възпроизвеждане на съдържание. Изображенията в реални цветове разкриват труднозабележими до този момент детайли, благодарение на 400 нита яркост и дълбочина от 1,07 милиарда цвята. InfinityEdge допълва монитора за още по-добра картина при гледане.

Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Monitor (U3419W) осигурява страхотна картина и изпълнение

Ултра широкият 34-инчов извит екран на Dell UltraSharp 34 Curved USB-C със съотношение на картината 21:9 предлага голямо екранно пространство, идеално за вършене на няколко дейности едновременно. Вградените двойни 9W високоговорители допълват преживяването от гледна точка на звука.

 

Dell UltraSharp 24 и 27 USB-C монитори (U2419HC and U2719DC)

Dell UltraSharp 24 и 27 USB-C разполагат с тънка рамка и малка основа на монитора, за да оптимизират пространството на бюрото - перфектно за малките съвременни офисни пространства. Новите 24 (FHD) и 27-инчови (QHD) монитори идват с две различни опции – с или без възможност за USB-C свързване.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.