• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Индустрията за производство на детски дрехи бързо нараства

Индустрията за производство на детски дрехи бързо нараства

/КРОСС/ Въпреки че някои хора може да приемат за странно пръскането на по-големи суми пари за детски дрехи, след като децата бързо ги израстват и лесно ги късат, доста родители все пак харчат доста за дрехи за децата си. Всъщност според Euromonitor световният пазар за детски дрехи надминава по големина и мъжкото, и женското облекло. А и днес тенденцията е двойките да имат деца на по-късна възраст в живота си, което означава, че са достигнали момент, в който имат по-голяма покупателна способност. Тази индустрия наистина се радва на бързо нарастване и заема все по-голяма и по-голяма част от пазара за дрехи. Но защо е това?

Една от причините е че тази индустрия се адаптира към модерните технологии доста бързо. Поради забързаността на днешния живот, често родителите се обръщат към онлайн пазаруването, понеже то е доста по-практично за тях. Особено ако имате малки деца, всяка секунда от деня ви е заета, затова всяка минута ви е важна, а най-предприемчивите търговци знаят това и ви предоставят лесен начин да пазарувате онлайн. Освен това успешните търговци в тази индустрия са наясно с влиянието и важността на социалните медии и затова ги включват в своите маркетинг стратегии, което им помага да се развиват и да достигат до повече клиенти.

Другата причина за голям растеж е, че производителите в днешно време произвеждат дрехи, които са и удобни, и стилни. Много родители искат децата им да изглеждат стилно и с гордост и желание избират красиви и интересни дрехи. Повечето родители се наслаждават да виждат децата си в мини-версии на дрехите, които сами носят. Освен това целевата клиентела е станала по-широка и по-разнообразна, понеже хората сега могат да си позволят тези по-евтини версии на дрехите, които им се иска да можеха да си позволят за себе си. А освен че следват модните тенденции, производителите се стремят да създават още по-удобни и практични детски дрешки.

В допълнение към всичко това, днес търговците и производителите на детски дрехи са наясно с това колко голямо влияние което имат младите модни икони върху продажбите. Въпреки че има хора, които не се интересуват от знаменителстите и модата, доста родители биват вдъхновени от стилните тоалети, които носят известните деца. Децата на днешните знаменитости са станали публични фигури - например Харпър Бекъм, принц Джордж и други. Това е създало възможност за производителите на детски дрехи да реагират бързо на тенденциите, тъй като модният избор на известните деца може да повлияе на продажбите. А и търговците в днешно време използват богати на опции системи за мениджмънт на поръчките, които им позволяват постоянно да получават новата и най-модерна стока, за да посрещнат изискванията и желанията на своите клиенти.

Друг важен елемент, на който наблягат търговците, за да привлекат повече клиенти и който е част от причината за нарастване на тази индустрия, е че търговците включват не само детски дрехи в продуктовата си гама, но и все повече предлагат и други детски продукти и аксесоари - например мебели за детски стаи, детски играчки и подобни. Това дава възможност на клиентите да получат достъп до всичко необходимо само с няколко кликвания от един убесайт. Така че определено можем да кажем, че индустрията за детски дрехи знае как да се адаптира към съвременния свят и го прави доста добре, което е една от главните причини да е във възход.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.