• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Григор Димитров излиза на полуфинал в Лондон срещу Джак Сок

Григор Димитров излиза на полуфинал в Лондон срещу Джак Сок

/КРОСС/ Григор Димитров ще се изправи срещу последното си предизвикателство в груповата фаза на финалния турнир на АТР в Лондон тази вечер (17 ноември). Очаква се срещата да започне около 22:00 ч. българско време, като за първи път българинът ще играе във вечерна сесия.

До сега Димитров е безапелационен с 2 победи от 2 мача. В дебютната си среща в надпреварата, която събира 8-те най-добре представили се през сезона тенисисти, той победи с 2:1 сета Доминик Тийм. След това се справи бързо с Давид Гофен, като дори взе сет на 0.

Ред е на третия в групата - Пабло Кареньо-Буста. Испанецът, който е под номер 10 в световната ранглиста, влезе в схемата на мястото на водача в подреждането Рафаел Надал. След първия си мач Матадора обяви, че не може да продължи заради контузия, която не му позволява да играе с пълни сили.

Така Буста също записа дебюта си в Лондон. Той загуби в първия си мач от Доминик Тийм, а във втория ще се изправи срещу Димитров за пети път в кариерата си. Двамата тенисисти са си разменили по 2 победи до момента.
Те играха за последно един срещу друг на "Ролан Гарос" по-рано през 2017 г. Тогава испанецът се наложи със 7:5, 6:3, 6:4.

Последната победа на Григор пък е от 2015 г. в Париж.

Мачът няма да повлияе на класирането в групата, а българинът със сигурност ще завърши първи, дори при загуба. Това означава, че ще играе в полуфиналната фаза на турнира. Негов съперник ще бъде Джак Сок, който късно вчера се справи с Александър Зверев и си осигури второто място в своята група.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

По-точно

В петък играе с Буста, в събота - на полуфинал със Сок, в неделя, дай Боже - с Федерер!

17.11.2017 14:27:07

Айде по-внимателно като четете!

"Мачът няма да повлияе на класирането в групата, а българинът със сигурност ще завърши първи, дори при загуба. Това означава, че ще играе в полуфиналната фаза на турнира. Негов съперник ще бъде Джак Сок, който късно вчера се справи с Александър Зверев и си осигури второто място в своята четворка."

17.11.2017 11:25:08

Анонимен

Излиза срещу Кареньо-Буста, не срещу Сок. Айде по-внимателно,като пишете тия статии.

17.11.2017 09:49:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.