• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Обявен е конкурс за попълване на 198 вакантни войнишки длъжности в Сухопътните войски

Обявен е конкурс за попълване на 198 вакантни войнишки длъжности в Сухопътните войски

/КРОСС/ Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за попълване на 198 вакантни войнишки длъжности във военни формирования от Сухопътните войски. Свободните места са в гарнизоните София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Казанлък, Шумен, Свобода, Белене, Асеновград, Мусачево, Горна Оряховица, Смолян и Пловдив.

Желаещите да постъпят на военна служба трябва в срок до 30 септември 2019 година да подадат писмено заявление и необходимите документи чрез структурите на Централното военно окръжие. Конкурсът, който включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура и събеседване, ще се проведе в периода 25 ноември 2019 г. - 18 декември 2019 г.

Сред изискванията към кандидатите са да имат българско гражданство, средно или по-високо образование, да са годни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, към датата на приемане на военна служба да са не по-възрастни от 28 г.

Във военно формирование 28 610 - София са обявени 10 вакантни длъжности за шофьори, младши оператори на комуникационни системи, младши специалисти по психологически операции и др. Двадесет и две са обявените вакантни войнишки длъжности във военните формирования в гарнизон Стара Загора. Търсят се телефонисти, радиотелеграфисти, куриери, автоматчици, механици и др. В гарнизон Карлово са обявени 24 вакантни длъжности, в Казанлък - 12, в Шумен - 22, в Белене - 20, в Горна Оряховица - 15, в Пловдив - 20, в Ямбол - 10, в Свобода - 10, в Асеновград - 9, в Мусачево - 10, в Хасково - 4 и в Смолян - 10. Търсят се шофьори, сапьори, химици, алпинисти, електромеханици, електротехници, гранатометчици и др.

Информация за всички обявени вакантни войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски, за изискванията към кандидатите и сроковете за провеждане на конкурса можете да намерите в интернет страницата на Министерството на отбраната, рубрики „Документи" - „Обяви и конкурси".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.