• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

На TollPass.bg от днес може да се сключват абонаментни договори за автоматично тол таксуване

На TollPass.bg от днес може да се сключват абонаментни договори за автоматично тол таксуване

/КРОСС/ “Интелигентни трафик системи” АД като Национален доставчик на услуги за събиране на пътни такси (електронни винетки и тол) и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура” представя своето ново и цялостно решение за заплащане на пътни такси - TollPass.bg.

Тол платформата TollPass.bg е с напълно нова визия и функционалност, която обединява и улеснява заплащането на всички видове електронни пътни такси – автоматично тол таксуване, маршрутни карти и винетки, като тол продуктите ще бъдат достъпни след 01.03.2020, когато стартира тол таксуването за превозни средства на 3,5 тона. 

Онлайн платформата осигурява лесен достъп до услугата за автоматично тол таксуване чрез абонаментен договор и получаване на бордово устройство. Потребителите вече могат да сключат договор онлайн и да заявят необходимия брой бордови устройства при специални условия – предоставяне на бордово устройство за ползване срещу 1 лв. депозит и месечна такса обслужване 15.90 лв. без ДДС.

Първата стъпка е регистрация на личен потребителски профил.

В профила си потребителите ще могат да сключат договор, да управляват заплащането на пътни такси на автомобилите си, да следят потреблението си в реално време, да имат постоянен достъп до финансово счетоводните си документи, както и много други удобства свързани с управлението на автопарка.

Процесът по регистрация и сключване на договор води потребителите през последователни стъпки и прави лесна онлайн поръчката на бордови устройства. ТollPass гарантира качествена услуга, включваща сигурно управление на данните и достъпа, винаги актуална информация за разполагаемия баланс, зареждане на суми в баланса и възможност за добавяне на МПС в договора, и всичко това изцяло онлайн. Потребителите могат да посетят тол платформата, където до няколко минути ще имат сключен договор и заявка за доставка на бордови устройство до удобен за тях адрес. 

Tollpass осигурява услуга, създадена специално за удовлетворяване на потребностите на специалистите от транспортния бранш, базирана на съвременните технологии в отчитането на пътни такси. Технологичното решение е подчинено на разбирането и подхода, че услугата се предлага на професионалисти от професионалисти. 

За да допълни целия пакет от услуги, предназначени за мениджърите автопарк и водачите, Tollpass разработи и мобилно приложение, чрез което ще може да се активират винетки, маршрутни карти и да се допълва баланс по договор за автоматично отчитане с бордови устройства.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.