• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

LG и LUMI си партнират, за да създадат по-умна екосистема у дома

 LG и LUMI си партнират, за да създадат по-умна екосистема у дома

/КРОСС/ LG Electronics (LG) и LUMI United Technology, сключиха споразумение за съвместна работа. LUMI, които специализират в IoT (Интернет на нещата) и доставчикът на смарт решения за дома LG, ще работят за надграждане и осигуряване на още по-добри IoT решения за дома. Партньорството им ще се фокусира върху развитието на иновации, чрез изкуствен интелект и модерни сензори, които засичат промени във вътрешната среда, включително нивото на влажност на въздуха и движението на вратите.

Продуктите на LG, които ще бъдат подобрени, чрез технологията на LUMI Aqara sensor technology ще пестят енергия и ще повишат удобството у дома, създавайки комфорт. Сензорът Aqara дава възможност за фина настройка, при която, ако температурата е зададена предварително по наше желание, дава сигнал директно към климатика. Когато бъде прикрепен към прозореца, уредът ще изпраща известие на потребителя, че прозорецът се отваря, докато климатикът е включен.

Колаборацията и това как двете технологии си взаимодействат, може да се види още следващия месец на IFA 2019 в Берлин. На щандът на LG ще бъде демонстриран обезвлажнител за въздух, който заедно с помощта на LUMI технологията ще покаже нагледно как запазва дрехите в перфектно състояние, управлявайки нивата на влажност. Освен това ще бъде демонстрирана новата интелигентна колонка на LG WK7, която свързана към Aqara LED позволява промяна в осветлението на стаята, когато се назове командата „Cinema Mode".

„Много сме щастливи от партньорството си с LUMI и нямаме търпение да споделим най-новите смарт решения за дома на тазгодишното издание на IFA в Берлин", сподели Рю Хйе-джънг, Изпълнителен директор на LG Home Appliance & Air Solution Company's Smart Home Business. "Чрез това стратегическо партньорство LG ще развива свързаността на домашната екосистема, така че това да е в полза на потребителя, развивайки смарт решения за дома в умните сгради и градове", допълни още той.

Визията на LG и LUMI за свързаността у дома ще може да бъде видяна на IFA 2019 от 6 до 11 септември в зала 18 на Messe в Берлин

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.