• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Домусчиев: Закъсняхме със смяната на треньора

Домусчиев: Закъсняхме със смяната на треньора

/КРОСС/Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че смяната на треньора Георги Дерменджиев е дошла твърде късно, което доведе и до кошмарното представяне на тима в Европа през този сезон.

„Орлите" отпаднаха срамно от молдовския Милсами още във втория предварителен кръг на Шампионската лига, а според Домусчиев, Бруно Рибейро е пристигнал в клуба твърде късно.

„Във футбола, в световен мащаб, дори и в клубовете от Испания, Италия или Англия, винаги има цикличност. Не е нормално един клуб да върви само нагоре, нагоре и нагоре, защото в един момент ще надскочи себе си, дори и и държавата. Въпреки всичко, Лудогорец продължава да се развива. Правим едно голямо обновление в състава. Смятам, че се изчерпахме в последните години след толкова много успехи. Самите играчи губят мотивация, голяма част от тях искат да сменят обстановката", коментира Кирил Домусчиев в интервю за БНТ.

„Когато един треньор не може да мотивира играчите и не може да предложи решения на проблемите, то той трябва да бъде сменен. Друг момент е, какво решение ще вземе клубът и дали това решение няма да бъде закъсняло. Мисля, че закъсняхме със смяната на треньора, защото новият дойде много късно, когато вече всички решения бяха взети. Отборът не беше готов за Европа, както и българското първенство по ред причини. Закъсня и селекцията

В крайна сметка, да се надяваме, че след няколко месеца ще бъдем по силни. Надявам се и догодина да се върнем в Европа", изрази надежда собственикът на клуба от Разград.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.