• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Търсите детски дрехи и аксесоари с високо качество – онлайн магазин Crazy Kids е насреща

Търсите детски дрехи и аксесоари с високо качество – онлайн магазин Crazy Kids е насреща

/КРОСС/ Онлайн магазинът Crazy Kids е създаден от компанията Геми 2015, която е със седалище в Плевен. Неговата цел е да предостави на родителите възможност да изберат измежду множество детски дрехи онлайн. Всеки продукт отговаря на всяко от трите основни изисквания на компанията - да има модерен външен вид, да е с отличен дизайн и да е изработен висококачествено. Компанията е на пазара повече от 15 години, като през тях е натрупала огромен опит в продажбата на детски продукти и знае какво търсят потребителите и как да им го осигури. Тяхната основна мисия е да ви създадат възможности да изберете измежду разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари за деца от 0 до 16 години по възможно най-ефективния и лесен начин.

В магазинът се приемат поръчки както с регистрация, така е без такава, като можете да използвате купони (промо кодове) за отстъпка от сумата на покупките, а доставката се извършва чрез Speedy, Econt и Rapido, до офис или до адрес.

При купуване на стоки с цена над 59.00 лева с марка Minoti, Barbara, Jamiks, Mayoral, Boboli, Babybol, Tuc Tuc и Аngel's face или на стоки с цена над 99.00 лева с марка Samsonite, Scoot and Ride, Igor, Pulse, Pixie Crew, Orange, Kikka Boo, Doudou, Eitech, Herlitz, Skip Hog и Orange toys ви се осигурява безплатна доставка. Ако направите поръчка без регистрация или като гост, продуктите ви ще бъдат доставени при 3 лева цена за доставка. Можете да се възползвате от разнообразни начини на плащане, включително PayPal, ePay, дебитна или кредитна карта, наложен платеж или банков превод.

За да ви улесни, онлайн магазинът ви е осигурил полезна таблица, която показва различните размери. Чрез нея лесно можете да разберете кой размер дрешки да закупите за детето си.

Тук можете да намерите огромно разнообразие от продукти, които включват дрехи, обувки и аксесоари на Babycol, Mayoral, Sip Hog, Tuc Tuc, Boboli, Tiefos, Igor, Barbara, Scoot and Ride и други.

Този сайт може да бъде използван изключително лесно, понеже е с много интуитивен дизайн. В него са обособени няколко различни категории - продуктите са поделени по пол (момче или момиче), марка и на категория за бебета, като също са създадени категории НОВО и Outlet, където са събрани новите продукти или намалените продукти, съответно. Освен това можете да закупите играчки (конструктури, колички, мотори, колела и други) от категория ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ или раници от съответната категория.

Популярността на онлайн магазин Crazy Kids определено е огромна и това е благодарение на факта, че в него са събрани голям брой различни детски дрехи, обувки и аксесоари, които са едновременно с високо качество и на достъпни за всеки клиент цени. Тези продукти са от водещи световни марки, като ви биват предлагани на сравнително ниски цени. Освен това, фактът, че стоките са висококачествени означава, че няма да доведат до кожни раздразнения или алергии - а щом се отнася до деца, това определено е изключително важно преимущество. Компанията е с отличен опит в сферата на продажбите на продукти за деца и определено е готова да посрещне всичките ви нужди, що се отнася до висококачествени дрехи и аксесоари за вашите деца.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.