• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Стартира първото в България и на Балканите RetailShow 2019

Стартира първото в България и на Балканите RetailShow 2019
Иновации и подаръци от I-CASH и ZIT очакват посетителите на изложението в Интер Експо Център


/КРОСС/ На 6 ноември в Интер Експо Център стартира първото по рода си в България и на Балканите изложение, посветено на ритейл индустрията. RetailShow 2019 събира под един покрив фирмите производители и вносители на оборудване и услуги от сферата на търговията, участници от цял свят, стотици щандове и възможности за делови контакти.

Професионалистите от няколко индустрии си дават среща в шест изложбени зали на Интер Експо Център от 6 до 9 ноември, за да покажат най-доброто и да предложат качествени продукти и услуги на клиентите и бъдещите си бизнес партньори.

С огромен интерес се очаква участието на утвърдените български компании ZIT и технологичният й партньор I-CASH. Те ще покажат поредните си иновации - най-доброто облачно СУПТО /софтуер за управление на продажбите/ на I-CASH, в комбинация с утвърдилите се на пазара касови апарати ZIT.
Сред големите хитове на RetailShow се очертава най-използвания облачен СУПТО I-CASH, подходящ за най-различни обекти: ресторанти, магазини, фирми за услуги, складове на едро, онлайн магазин с електронна касова бележка.

Посетителите на щанд A14 в зала 4 на Интер Експо Център имат ексклузивната възможност да закупят облачен софтуер с план „I-CASH Старт" за 18 месеца и да получат БЕЗПЛАТЕН касов апарат ZIT B30. Всеки лично може да се убеди в отличната съвместимост на двата продукта, като направи експеримента да поръча продукт от демонстрационния онлайн магазин и да получи електронна касова бележка директно на своя имейл!
Посетете най-голямото бизнес събитие в столицата безплатно! Вземете входна карта, като попълните формата за регистрация на:http://bit.ly/2VLvQmv.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.