• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Новата линия хладилници на LG спечели две награди за дизайн

Новата линия хладилници на LG спечели две награди за дизайн

/КРОСС/ LG Electronics винаги е в светлината на прожекторите, когато става дума за церемонии по награждаване и този път не е изключение. Сега обаче удоволствието е двойно по-голямо, тъй като новата линия от двукрилни side by side хладилници GSP545NSYZ и GSP545PVQV спечели две престижни награди - наградата за дизайн iF и наградата Red dot design award. Тези две награди са едни от най-старите и най-уважавани награди в категорията за дизайн и са известни с това, че награждават само най-добрите и иновативни продукти. 

„За пореден път журито от експерти на iF и Red dot любезно награди нашата компания. Новата ни линия хладилници въплъщава изкуството в домакинските уреди. Както винаги, компанията LG Electronics гледа напред в бъдещето. Двукрилните side by side хладилници са повече от нова продуктова линия. Те са своебразен рай за храната," каза Бранислав Йорданов, маркетинг мениджър на LG Electronics Сърбия.
Удостоените с награди хладилници са обогатени с функцията Total No Frost, имат вътрешно LED осветление и нов невероятен тъч LED дисплей. Те са лесни за отваряне, с дръжка, която регулира вакуума вътре в хладилника и могат да се отварят с лекота и без никакво усилие. Това ги прави лесни за ползване от деца и по-възрастни хора. Една от най-важните функции определено е свежестта, тъй като умния хладилник осигурява оптимална влажност в контейнера и поддържа месото и рибата при 0 градуса благодарение на технологията Fresh 0 Zone. Системата No plumbing пести пари, а мини-бара поставя любимите ви напитки на една ръка разстояние без да се налага да отваряте вратите на хладилника.

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г. 

Компанията LG Electronics Home Appliance е глобален лидер в индустрията за домакински уреди и предлага внимателно създадени продукти, които комбинират отлична производителност с удобство за потребителите. Смарт устройствата на компанията предлагат внушителни възможности за пестене на енергия и време, както и ползи за здравето на хората. Новаторските продукти на LG, включително хладилници, перални, миялни, готварски уреди, прахосмукачки, вградени уреди и продукти за здравето, са създадени, за да посрещнат нуждите на потребителите по цял свят. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.