• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Над 670 училища затвориха врати: Вижте актуална информация в кои градове има грипна ваканция

Над 670 училища затвориха врати: Вижте актуална информация в кои градове има грипна ваканция

/КРОСС/ Днес е преустановен учебният процес в 674 училища в страната.

От днес 27 януари до 4 февруари поради висока заболеваемост е преустановен учебният процес във всички училища в област Благоевград. В област Ямбол е обявена грипна ваканция от днес до 4 февруари.

Училищата в София-област ще излязат във ваканция от утре, 28 януари до 4 февруари, включително, съобщиха от МОН. Всички училища в София-град ще бъдат във ваканция до 4 февруари. Учениците ще започнат учебни занятия на 6 февруари, тъй като 5 февруари е неучебен ден, поради края на първия учебен срок.

В област Перник грипната ваканция ще започне утре и ще продължи до 4 февруари.

6 училища в област Велико Търново преустановяват учебния си процес – в общините Павликени и Сухиндол. Там няма да има занятия от 27 до 29 януари.

В област Ловеч 7 училища ще преустановят учебния процес от 27 до 31 януари.

Учениците във всички 32 училища в област Габрово няма да учат от 27 до 31 януари, а в област Кюстендил днес грипната ваканция приключва.

В област Кърджали учебният процес ще бъде преустановен от днес до 2 февруари, а в област Монтана – до 29-ти януари.

От утре /28 януари/ в област Пловдив също ще бъде обявена грипна ваканция до 5 февруари включително.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Деса

1.) Дали вирусите не се пускат ЦЕЛЕНАСОЧЕНО от фармацефтичните фирми с цел реализация на свръх-високи цени на продуктите им във време на едва ли не извънредно епидемиологично положение?! 2.) Как така се обявява, че ваксините против грип, разпространявани и поставяни през есента, са съобразени и предназначени за вирусите, които се очакват да се развият и разпространят през зимата, а в действителност НИКОГА не съвпадат с УМИШЛЕНО разпространените вируси?! По този начин фармакологичните производители и търговци УДВОЯВАТ консумацията (и печалбите си) на продуктите си за сметка на здравето на народонаселеноието, подложено на партийно-управленско и фармакологично-гешефтарско МАРОДЕРСТВО?! 3.) Възможно ли е разпространението на вируси чрез китайските стоки и храни, които масово се внасят и продават в Б-ия и ЕС?! 4.) Дали партийноназначените "здравни" чиновници, инспектори, членове на експертни съвети, .... , както и депутати и партийци от управляващите партии не са ПЛАТЕНИ ЛОБИСТИ и СЪУЧАСТНИЦИ в ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО разпространение на вирусите?! 5.) Трябва ли да се случат смъртни смучаи сред най-застрашените деца и възрастни, за да се отклони милиционерския ГлавПрокурор Гешев от партийно-спуснатия му ПЛАН ЗА ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ РЕПРЕСИИ под "законово" прикритие и започне разследване на фармакологичния ЗАГОВОР и ДИВЕРСИЯ?! 6.) Съучастник ли е ГлавПрокурорът Гешеф В ЗАСТРАШАВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ в областа на здравето на финасиращите го ДАНЪКОПЛАДЦИ. след като УМИШЛЕНО (или по нареждане отгоре и от партийните и "бизнес" организатори на далаверата) си ЗАТВЯРЯ ОЧИТЕ и УШИТЕ, при което извършва НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА и ПРЕДАТЕЛСТВО?!

28.01.2020 01:27:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.