• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Световната премиера на филма „Имението Даунтън”

Световната премиера на филма „Имението Даунтън”

/КРОСС/ Английски аристократи се завърнаха на големия екран в Лондон във връзка със световната премиера на филма "Имението Даунтън", предаде Франс прес.

Девет години след излъчването на първия епизод от едноименния сериал, чийто 6-и сезон приключи през 2015 г., филмът "Имението Даунтън" отново фокусира вниманието върху семейство Кроли. То очаква визитата на крал Джордж Пети и кралица Мери.

"Не обмислях възможността за филм, когато приключи сериалът. Но имаше много искания за заснемане на филм и в края на краищата той стана реалност", заяви създателят и сценарист на сериала Джулиан Фелоус, който е и сценарист на филма.

Редица участници в актьорския състав на сериала, включително Маги Смит в образа на вдовицата графиня, участват във филма. Към актьорския състав на филма са се присъединили Имелда Стонтън, която е в образа лейди Багшоу, и съпругът й в реалния живот Джим Картър, който изпълнява ролята на иконома Чарлз Карсън. Имелда и Джим участват заедно в сцени от филма, но икономът не сервира на лейди Багшоу. "Той беше в другия на трапезарията и не ми поднесе нищо", отбеляза шеговито актрисата.

Отличеният с награди "Златен глобус", "Еми" и БАФТА сериал "Имението Даунтън" е гледан от около 120 милиона зрители в над 200 страни. Той проследява историята на семейство аристократи и прислужниците им от 1912 г. до 1925 г. Едноименният филм на режисьора Майкъл Енглър, който е заснел епизоди от сериала "Сексът и градът", ще се появи по екраните във Великобритания на 25 септември.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

янките вън

Като не искате турски сериали , на ви краварски ! Резервен вариант, бозата на Бозаджиите !

13.09.2019 09:26:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.