• 25 Юни 2019 |
 •  USD / BGN 1.7175
 •  GBP / BGN 2.1857
 •  CHF / BGN 1.7607
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 21°C

Карго-партнер ЕООД открива новата си логистична база с площ от 17 000 кв. м.

Карго-партнер ЕООД открива новата си логистична база с площ от 17 000 кв. м.

/КРОСС/ Карго-партнер открива новата си база, тя се състои от 2000 кв.м офис площи и 17 000 кв. м складово пространство и беше изградена само за 7 месеца. Инвестицията е в размер на 15 млн.евро. Специално за официалното откриване на логистичния център присъстваха Щефан Краутер(собственик на групата Карго-партнер), Отто Зивковиц (регионален мениджър за ЦЕИ) и Антон Стойков (управител на дружеството за България). 

„Радвам се, че откриваме собствена модерна база тук в България, това е стъпка към осъществяването на глобалната ни стратегия. През последните години Карго-партнер ежегодно разширява складовите си площи по целия свят с цел да предложи на клиентите си модерни и сигурни решения като 3 PL доставчик.“ Също така той акцентира на важността на екологичната устойчивост на проектите на фирмата. Като пример изтъкна новооткритият склад във Виена, който е изграден изцяло от дърво.

Мениджърът за региона Отто Зивковиц, определи България като едно от най-бързо развиващите се бизнес поделения в региона на ЦИЕ. Той сподели очакванията си, че благодарение на предимствата на страната ни като добро географско разположение, развита инфраструктура и качествени кадри, инвестицията ще има бърза възвращаемост.

Управителят на Карго-партнер за България Антон Стойков изброи предимствата на базата, която е единствената локализирана в града с тези размери. Това е от полза за всички служители и клиенти на фирмата, който лесно ще могат да се придвижат с обществен или личен транспорт.

                             

В допълнение логистичният център е сертифициран с най-висок клас ТАПА А за сигурност, който гарантира максимални нива на безопасност за товарите.

Към останалите предимства са включени висок таван на основното хале,пространство за обработка на онлайн поръчки и директна жп връзка. Следвайки последните технологии в логистиката фирмата максимално улеснява клиентите си. На тяхно разположение са услуги от ново поколение като EDIвръзка, която е съвместима със системите на производителите и търговците. За тяхно улеснение могат да се изготвят и анализи и отчети по подадени KPIs.

Очакванията на мениджмънта на Карго-партнер са благодарение на новия логистичен център бизнес оборотите на фирмата да продължават да нарастват с бързи темпове както досега.

От основаването си преди 15 години, фирмата наблюдава устойчив растеж, независимо от колебанията в пазара на логистичният услуги Негативни фактори дори като икономическата криза не са дали отрицателно влияние върху Карго-партнер. Към момента компанията отчита 9% ръст спрямо предходната година.

Основните клиенти на Карго-партнер са фирми в най-динамично развиващите се секторите за българската икономика като автомобилостроене, бързооборотни стоки в хранително-вкусова индустрия. За постигане на добри бизнес резултати в бъдеще компанията ще разчита и на нарастващия обем на онлайн търговията.

 

реклама
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама
 • ОПЦИИ
  Запази Принтирай
  СПОДЕЛИ
  Twitter Facebook Svejo
  Вземи кратка връзка към тази страница

  копирайте маркирания текст

 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.

int(1)