• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Ясни са всичките характеристики на Samsung Galaxy S10

Ясни са всичките характеристики на Samsung Galaxy S10

/КРОСС/ Повече от седмица преди официалната премиера в интернет може би се появиха пълните характеристики на очакваните три телефона в серията Galaxy S10 - S10, S10+ и S10e. Те са споделени с GSM Arena от източник от търговската мрежа на корейската компания, но засега все още няма 100% потвърждение за тяхната автентичност, така че е добре да имаме едно наум. От друга страна, съдържанието на двете снимки отговаря на появилата се до момента информация и не е изключено някой просто да е събрал детайлите в документ, който след това е разпечатал, предава Mobile Bulgaria.Освен това има и някои разлики спрямо слуховете - например дисплеят на Galaxy S10+ е посочен като 6.3" с резолюция 3040 x 1440 пиксела, а според досегашната информация диагоналът е 6.4". Не е изключено обаче да става дума за закръгляне. Освен това за Galaxy S10e е написано, че има 5.8" дисплей с QHD+ резолюция от 2280 х 1080 пиксела.

Другите детайли за дисплеите включват максимална яркост от 800 нита, поддръжка на HDR 10+ и предпазване с Gorilla Glass 6 и 5. Според информацията телефоните ще имат 10МР селфи камера с бленда f/1.9, Dual Pixel автофокус и възможност за запис на 4K видео. Не се споменава обаче очакваната оптична стабилизация. S10+ ще има предна камера с втори 8МР сензор.

По отношение на основната камера и трите модела ще имат 12МР основен сензор с променлива бленда, оптична стабилизация и Dual Pixel автофокус плюс 16МР сензор (f/2.2) с фиксиран фокус и ултраширокоъгълна оптика.

Galaxy S10 и S10+ обаче добавят и трети сензор с резолюция 12МР (f/2.4), оптична стабилизация и телефото оптика. Телефоните ще могат да записват два пъти по-дълго super slow motion видео. Камерата ще включва оптимизации с изкуствен интелект и нови ефекти като Zoom и Color point.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.