• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Емилиян Гебрев: Не познавам Малофеев и Решетников, нямам бизнес с Цветан Василев

Емилиян Гебрев: Не познавам Малофеев и Решетников, нямам бизнес с Цветан Василев

/КРОСС/ При наличието на скандал никога няма печеливша страна. А когато е свързана и самата държава, винаги остава нещо във времето. Това каза в БТВ „Тази сутрин" оръжейният предприемач Емилиян Гебрев. Аз не съм специалист, но от изказването на зам.-главния прокурор, за мен лично изскочиха нови обстоятелства, свързани с опита за моето и това на сина ми убийство, допълни той. Точно по думите на зам.-главния прокурор, през месец януари-февруари е било договорено редица български дружества, в това число и „Дунарит", по никакъв начин да не попадат в български ръце. Това за мен е водещо, защото това променя и дава друга насока, според мен на разследването, каза Гебрев. Времето съвпада в намерението ми да придобия предприятието, както и установяването на съмнителни хора, обикалящи около дома ми, коментира той. До момента нямам информация за развитието на разследването за опита за отравяне срещу мен, допълни още бизнесменът.

"Емко" е българска фирма, част от националната сигурност на страната и срещу нас се изправят две чужди нови фирми, които започват да водят съдебни атаки. Надявам се тези факти и обстоятелства да ускорят разследването и истината да излезе наяве. Надявам се, че най-накрая държавата ще защити сама себе си, а след това и нас, коментира още оръжейният предприемач.

Емилиян Гебрев отрече да се е виждал и срещал с Константин Малофеев и генерал Решетников и допълни, че е нямал никакви корпоративни отношения с бившия собственик на КТБ Цветан Василев. С него съм се видял 4 или 5 пъти. В един от случаите сме коментирали придобиването на ВМЗ "Сопот" и то за 10 минути. От Търговския регистър става ясно, че "Дунарит" е собственост на "Емко"и Емилиян Гебрев. Преди 20 дни, съдът дава ясни и точни указания да се впише увеличение на капитала на предприятието. Това до момента не е направено. Въпреки че предприятието е заплатило задълженията си, запорът срещу него не е свален, коментира още Емелиян Гебрев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стефан

След като Гебрев уж не познавал Цветан Василев, ще обясни ли откъде се сдоби с предприятие, което беше закупено с парите на вложителите в КТБ?!?

13.09.2019 11:18:23

Иван

Гузен негонен бяга! Този Гебрев е от котилото на Иван Костов, така че със сигурност са правили престъпления с фараон Цецо Василев!

12.09.2019 18:10:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.