• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

ГЕРБ купуват гласове в община Казанлък, полицията е сезирана

 ГЕРБ купуват гласове в община Казанлък, полицията е сезирана

/КРОСС/ Полицията да спре купуването на гласове от страна на ГЕРБ за предстоящия европейски вот в община Казанлък, настояват от БСП.

От партията внесоха сигнал до Районната прокуратура и до Районното полицейско управление във връзка с редицата недвусмислени твърдения на симпатизанти на левицата, че лицата Михаил Янушев - кмет на с.Бузовград, Филип Илиев (Феро от гр.Крън), Делян Христов (Дюдюто от гр.Крън), Стоян Ламбов (Крънския) и Златко Гочев (малкият Злати-лейтенанта) купуват гласове в полза на Политическа партия ГЕРБ на територията на общината.

От БСП изискват от органите предприемането на незабавни мерки предвид краткия срок до изборния ден. Сигналът е изпратен и до Националния и в Областния щаб на БСП.

В щаба на БСП граждани ежедневно алармират за пазаруване на вот за ПП ГЕРБ. Мизата, според категоричните свидетелства, е 30 лева предварително и на ръка, а след изборите допълнително 20 лева, като условието е да се чеква преференция 113. Така се „доказва", че 50 лева са „заработени". За това разказват хора, получили вече предложението.

Пазарът на гласове се осъществява в селата Бузовград, Копринка, Розово, Кънчево, Ръжена, от т.нар. „южна дъга" на общината, както и в град Казанлък. От селата на север от града, се пазарува вот за ГЕРБ в село Шейново. Пари срещу вот се раздават и във финансова къща близо до хипермаркет в Казанлък, към това сочат сигналите на жалващите се в клуба на БСП.

Социалистите са направили собствено проучване и разполагат с достатъчно материали, за разобличаване на купувачите. Местната левица разчита на органите и дава толеранс на прокуратурата и полицията спокойно да си свършат работата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А комунягите,не пазарувате ли бе ? Що-щото нямате пари ли бе ?

24.05.2019 07:24:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.