• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Бойко Борисов пое кампанията за евровота в свои ръце

Бойко Борисов пое кампанията за евровота в свои ръце

/КРОСС/ Скандалите през последните седмици, свъразни с имотите на властта и последвалите оставки, са довели до разколебаване на електората на ГЕРБ и изравняване на позициите им с БСП. Това сочат данните от проучване преди евроизборите, проведено от "Галъп Интернешънъл".

От заявилите, че ще гласуват със сигурност, над 32% подкрепят БСП, 31% - ГЕРБ и СДС, а малко над 11% - ДПС. След тях е ВМРО с 5%. Следват "Демократична България", "Воля", "Атака" и НФСБ.

Директорът на агенцията Първан Симеонов коментира нагласите на избирателите и заявки на партиите за евровота.

Първан Симеонов каза: Имаме изравняваме на позициите на БСП и ГЕРБ и не може да се каже, че БСП води категорично. Разликата е минимална, но тя се осмисля от факта, че ГЕРБ винаги водеше, и това се промени след "Апартаментгейт".

Ако ГЕРБ продължи да налага кампания с лице Цветанов, и по - брюкселско говорене, това едва ли ще им донесе успех и да направят мобилизация. Самият Борисов поощрява "Апартаментгейт", това означава че те ще се мъчат да направят от дефекта - ефект. Не знам дали ще успеят обаче, защото все някога масовото съзнание ще се замисли, че Борисов няма как да е извън всички тези процеси.

По повод на листите, които вече са известни за изборите на 26 май: Една от изненадите в листите е при БСП. Там в сериозна степен предозираха вътрешната битка. Получи се нещо, което е добро за всички там, въпреки че изглежда като тежка загуба. На всичко отгоре има млади хора, ненадейно изтласкани там, но ние в България винаги търсим някой нов да дойде.

При ГЕРБ няма изненади в листата. Никаква форма на Орбан не видяхме в листата на управляващите, напротив там има дигитализация, защита на личните данни, прекрасни неща, смислени при това. В този смисъл ГЕРБ изненада - като не ни изненада по никакъв начин.

ДПС ще хвърли всички сили в тази кампания, защото искат да покажат, че проблемът с ДОСТ е решен. След това е ВМРО, и там залагат на Ангел Джамбазки. Ако успеят да направят мажоритарна кампания, то ще имат реални изгледи да са в Европейския парламент.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Баш пък Суджука ? Шефът на най крадливата шайка .

30.04.2019 19:35:18

Стоянова

Слава на ГЕРБ и мъдрия й ръководител Цв. Следващия мандат - нови чудеса! Открито и честно управление - гарантирано от Б. Борисов! И подпечатано от Цв! Скоро с БСП ще плеснат с ръце и ще се прегърнат, за да управляват заедно! Защото стилът и методите са еднакви! И Партията - майка е една и съща!

26.04.2019 20:21:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.