• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

„Златните момичета“ стартират национално турне

„Златните момичета“ стартират национално турне

/КРОСС/ Националният отбор по художествена гимнастика организира мегаспектакли в 4 града до края на годината под името „Светът на Златните момичета“. Медалистките от тазгодишното световно първенство в Баку подготвят 4 спектакъла в София, Русе, Панагюрище и Шумен.

Гранд-спектакълът в зала „Арена Армеец“ на 21 ноември от 19:00 часа ще бъде гвоздеят на програмата.

Събитието ще събере на една сцена 14 клуба по художествена гимнастика от столицата във виртуозни изпълнения към програмата на националния отбор. На една сцена заедно с тях за гостите на събитието ще излязат и едни от най-големите поп и рок звезди у нас – Скандау, Дивна, Deep Zone Project, Искрата, Д2, Веси Бонева и Дара Екимова.

„Любовта и подкрепата, която момичетата получават постоянно от феновете им по целия свят, ни стимулира да изразим цялата тази енергия в нещо мащабно специално за тях. Затова решихме да организираме националното турне „Светът на Златните момичета“ за едни невиждани спектакли от музика и танц, които да споделим с почитателите ни. Искаме да ги докоснем до магията на изпълненията на ансамбъла и индивидуалните състезателки. Можем да направим нещо абсолютно различно, да бъдем добър пример и стимул като развием занапред едни невиждани мащабни спектакли за българската и световната сцена.“, споделя Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

Националният отбор по художествена гимнастика завоюва пълния брой квоти за участие в Олимпийските игри в Токио през 2020 година преодолявайки конкуренцията от 170 гимнастички от 61 държави, което не се е случвало през последните 12 години. След успешното си участие на Световното първенство в Баку през септември, България бетонира своята позиция сред лидерите в света и направи сериозна заявка за бъдещи медали.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.