• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Уникален спектакъл представи иновативното устройство glo™

Уникален спектакъл представи иновативното устройство glo™

/КРОСС/ Вълнуващото ексклузивно събитие събра едни от най-популярните личности в България

Бритиш Американ Табако организира несравнимо събитие, изпълнено с много изненади, като част от официалното представяне на gloTM в България. Специалната вечер протече в Sofia Event Center под слогана „a night to glo", където над 1000 гости, сред които представители на медиите, бизнес средите и редица светски личности, уважиха събитието и имаха възможността да се запознаят с иновативната технология за нагряване на тютюн на БАТ.

Концепцията на gloTM бе представена по изключително интригуващ и увлекателен начин - чрез изпълнения на български и свето вни артисти, всяко представящо различен аспект на продукта.

                     

Практичност, дизайн, иновативност и вдъхновение - четири ключови елемента на gloTM - „оживяха" пред очите на всички присъстващи в един уникален спектакъл.

Сред основните акценти беше Light Balance, гостуващи за пръв път в България. Те завладяха присъстващите на бляскавата вечер със своя прочит на „иновативността". Изпълнителите, популярни в глобален мащаб след участията си в известни телевизионни формати, впечатлиха всички с единствено по рода си и спиращо дъха светлинно шоу.

Стилният дизайн на gloTM беше илюстриран чрез интерактивно и новаторско 360-градусово видео. То представи цветовете на устройството - черен, розов, златен и сив, като всеки беше подчертан с отделен фокус и препратка към отличаващите характеристики на gloTM.

                    

Иновативното устройство за нагряване на тютюн gloTM стъпи на българския пазар преди по-малко от месец и вече може да бъде открито в някои от най-големите търговски центрове в страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. gloTM е уникален продукт и по отношение на своята практичност на използване: има един единствен бутон, който свети, а веднъж заредено, gloTM може да се ползва до 30 последователни сесии. Устройството нагрява тютюна до приблизително 240°C. Не го изгаря и липсва пепел, като миризмата е по-малко*. Технологията на gloTM е разработена в центъра за проучвания и развойна дейност на БАТ в Саутхемптън, Великобритания, и е резултат от работата на над 100 учени и експерти в различни области.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.