• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Наръчник за перфектно посрещане на Нова година

Наръчник за перфектно посрещане на Нова година

/КРОСС/ Всяка година в началото на есента един въпрос започва да ви преследва, а вие така деликатно и умело да бягате от него, докато в един момент той просто ви застигне буквално - няколко дни преди новогодишната нощ: "Как ще посрещнем Нова година сега?".

Едва тогава осъзнавате, че почти всичките ви приятели вече имат планове, посрещането на новата 2019 година в чужбина някак не е по-джоба ви, особено ден преди да я посрещнете, навсякъде всичко е резервирано, а в дома ви цари мини апокалипсис след Коледните празници.

За да не се окажете в подобна ситуация дни преди посрещането на Новата година, има няколко лесни и добри съвета, които ще са ви доста полезни, за да не изпаднете в паника в навечерието на празника.


1. Подготовката, независимо къде ще посрещнете Нова година, трябва да започне по-отрано. Това ще ви спести не само главоболия, но и доста пари, защото предварителните резервации или покупки винаги са по-изгодни от тези в последния момент, когато почти всичко е изчерпано или заето.

2 Но ако тази година покрай други ангажименти сте оставили този за последния момент, не се отчайвайте. Винаги има план Б. Помислете си за местенце, в което искате да избягате за ден-два - селце, малък град или друга локация в България, която сте планували да посетите. Грабнете чантата и любимия човек и се впуснете в кратко приключение, по време на което няма да има нищо планувано.

3 Решете с кого искате да изпратите 2018 и посрещнете 2019 година. Важно е да знаете колко голяма ще бъде компанията, с която ще сте - дали ще споделите романтична новогодишна почивка с половинката си или пък ще си организирате шумен уикенд с приятели.

4 Перфектното посрещане на Нова година може да бъде възможно и в дома ви, но отново трябва да помислите за това по-отрано. За да бъде приятна обстановката, е добре да направите цялостно почистване на дома, да подсигурите комфорт за гостите, защото надали ще е приятно да се окаже някой без прибори или стол в последния момент. Броят на гостите е от особено значение, за да избегнете неловките ситуации.

5 Ако не искате върху вашите плещи да падне цялото приготвяне на новогодишното меню, винаги може да се възползвате от новогодишни предложения за част от него - особено ако не сте сигурни в кулинарните си умения (защото все пак - не става само със забавление, трябва и ядене).

След като вече сте избрали своето новогодишно забавление къде и с кого ще бъде - ви остава само да се насладите на последните дни от 2018 година. Е... добре, може би за женската аудитория остава и изборът на тоалет, прическа и маникюр.

vesti.bg

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.