• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

MSL продължава своето дългогодишно партньорство с престижния международен фестивал Golden Drum

MSL продължава своето дългогодишно партньорство с престижния международен фестивал Golden Drum

/КРОСС/ Организаторите на един от най-престижните творчески конкурси в света, Golden Drum, поканиха MSL да бъде ексклузивен PR партньор на фестивала за трета поредна година. Двадесет и петото издание на авторитетната творческа надпревара, организирана от словенската рекламна камара, ще се проведе в периода 17 - 19 октомври 2018 г. в гр. Порторож, Словения.

Golden Drum и MSL ще работят съвместно за популяризирането на престижния международен фестивал на 17 пазара в Централна и Източна Европа - Австрия, България, Хърватска, Чехия, Финландия, Гърция, Унгария, Италия, Испания, Португалия, Русия, Румъния, Сърбия, Турция, Украйна и  Великобритания. MSL ще си сътрудничи с партньорски агенции и местни офиси на Publicis Groupe на различните пазари. Опитът, придобит от предишните издания на конкурса, ще позволи още по-ефективно изпълнение на комуникационните дейности за „сребърния юбилей“.

Мойча Брисчик, генерален директор на Golden Drum и изпълнителен директор на словенската рекламна камара, коментира дългогодишното партньорство: „Изключително доволни сме от сътрудничеството си с MSL по време на предишните издания на фестивала. Именно успешната ни съвместна работа е в основата на това да продължим заедно и през тази година. Като водеща световна агенция, MSL ни гарантира стратегическо комуникационно консултиране и пълен спектър от възможности.”

Управлението на връзки с медиите и комуникацията в социалните мрежи са само част от мащабната партньорска подкрепа и активни промоционални дейности, осъществявани от MSL за Golden Drum. „Разчитайки на нашия опит в подкрепа на предишните издания на фестивала, ние сме отговорни за цялостните медийни дейности, както и за създаването и популяризирането на положителния имидж на фестивала.”, споделя Зофия Бугайна-Касдепке, директор "Бизнес развитие" за Централна и Източна Европа на MSL, и жури на Golden Drum.

Международният рекламен фестивал Golden Drum събира повече от 42 000 професионалисти от над 40 страни и обединява над 900 експерти от областта на маркетинга, рекламата, творчеството, дизайна, както и млади таланти, и студенти. В продължение на три дни, рекламната надпревара предлага богата качествена програма с много известни и всепризнати гост - лектори, и прави най-големия анализ на творческите постижения през изминалата година. Фестивалът дава възможност на участниците да слушат вдъхновяващи речи от изтъкнати оратори - не само от творческите и маркетингови комуникационни индустрии, но и от много други области и специализации - международно признати художници, музиканти и специалисти, които открито споделят своите знания, опит и творчество. Това е една прекрасна възможност за придобиване на ценен опит, създаване на нови приятелства и познанства от различни култури.

По време на фестивала ще бъдат изложени и всички разработени визии на плакати в състезанието на младите артисти – The Young Drummers Competition, което тази година популяризира словенския град Пиран под наслов „Пиран – Градът на Тартини“. Целта на създаваните творби, е да представи един от най-автентичните средиземноморски градове, който освен туристическа дестинация, предлага още и много незабравими преживявания, и културни събития, включително тези свързани с Джузепе Тартини, италиански композитор и цигулар, роден в гр. Пиран. Крайният срок за подаване на кандидатури за конкурса за най-добър и най-креативен постер е 10-ти септември 2018 г., а всички творби ще бъдат оценявани от жури, съставено от пет международно признати творчески експерти от индустрията. Авторът на най-добрия плакат ще получи 3000 евро парична награда от Пиран, както и  достъп до Golden Drum 2019.

Повече за Golden Drum на www.goldendrum.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.