• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Google ще представи нов телефон и хардуер след месец

Google ще представи нов телефон и хардуер след месец

/КРОСС/ Google потвърди, че ще представи нови устройства на 15-ти октомври т.г. Основното внимание ще бъде насочено към новите версии на смартфона Pixel, но компанията загатва, че е подготвила и "няколко неща, които са направени от Google".

Очаква се, че интернет гигантът ще представи и нова версия на лаптопа Pixelbook и поне един нов умен говорител от серията Google Home. Освен това може да има и нови предложения в серията Chromecast.

Също така най-вероятно Google ще покаже повече и за гейминг стрийминг услугата си Stadia. Нови слухове за нея посочват, че през 2020 г. услугата ще може да се използва и от Android TV. Възможно е компанията да покаже именно тази функционалност.

Разбира се, основното внимание ще попадне върху смартфона Pixel 4. Тъй като данни за него вече неколкократно се появиха в интернет, Google наскоро потвърди, че някои от тях показват реалния вид на телефона.

Знае се, че Pixel 4 XL ще е с 6,23-инчов OLED дисплей с резолюция 3040х1440, като ще има и режим за опресняване на картината с 90Hz. В дисплеите няма да има прорез, вместо това просто от в горния край рамката ще е по-дебела. Според Google това решение е по-удобно вместо да се реже от самия дисплей, за да се съберат всички сензори и предната камера.

Pixel 4 ще използва технологията Google Soli за управление с жестове, като и ще има подобрена система за разпознаване на лице и отключване на телефона. По всичко личи, че основната камера на Pixel 4 XL ще е тройна, като се очаква предната камера да е двойна. При стандартния Pixel 4 основната камера вероятно ще е двойна, а предната - единична.

Слуховете посочват още, че Pixel 4 ще увеличи оперативната памет от 4GB на 6GB, като компанията е тествала и модели с 8GB, но не е ясно дали някой от тях ще стигне до пазара. Същото важи и за 5G модула. Очаква се телефонът да използва процесор Qualcomm Snapdragon 855. Разбира се, операционната система ще е Android 10.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.