• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Путин пред Ципрас: Продължението на "Турски поток“ може да мине през Гърция

Путин пред Ципрас: Продължението на "Турски поток“ може да мине през Гърция

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин не изключи преминаването на втората тръба на "Турски поток" през Гърция. "Това е напълно реално", каза Путин на пресконференцията с гръцкия премиер Алексис Ципрас.

RT водеше директно предаване от Кремъл на събитието.

Според Путин, въпросът се обсъжда както с Гърция, така и с Турция и решението ще е икономически изгодно за всички страни. От своя страна, Ципрас обяви ,че страната му вече е почти готова с газопровода ТАР и няма причина да не може да бъде включен и руски газ по пътя към Европа и по-точно към Италия.

Както е известно, вариантите за втората тръба по пътя й към Европа са два - през Гърция и след това през Адриатическо море до Италия и през България, Сърбия, Унгария, Словакия до Австрия. Все още няма официално решение, макар че "Газпром" обяви интереса си да участва в обявения от "Булгартрансгаз" тендер за нови газови мощности през декември.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Гоноцида продължава ,държавата пропада ,но ние котролираме хаоса. Тук има само идиоти и овце за колене.Е как да яима тази държава. Огледаите се около вас също е така.

11.12.2018 09:29:03

Ичиргубоил

ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРИТЕ! Още един мандат на ГЕРБ и щени търсят на картата, но ще намират българите в чужди държави, където ще аргатуват! А България? Дали ще съществува без българи, като останат само циганите?

10.12.2018 15:08:00

Анонимен

Скоро думата герб ще бъде забранена а членовете й гонени като фашисти

10.12.2018 08:13:50

Анонимен

Да той Б.Б. да чака още, да не потвърждава, че наистина ще се сложи края на нашата държава. Те управлявасщите си мислят, че всичко е в техни ръце, и е детска игра. Фаталният край приближава и кой ше е веиновен е ясно!

07.12.2018 18:33:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.