• 20 Юни 2018 |
 •  USD / BGN 1.6957
 •  GBP / BGN 2.2303
 •  CHF / BGN 1.7006
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 26°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 20-06-2018

Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е изпълнен с непредвидени събития или известия. Поради общата несигурна характеристика на периода вашето поведение може да бъде непредсказуемо. Не възприемайте твърде емоционално успехите в кариерата си и работата. Бъдете бдителни и разумни. Сдържайте се и не се принизявайте до такива чувства, като завист и злоба. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Овен:

Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е свързан с трансформация и преобразуване на космическата енергия. Очаква ви поврат в съдбата и откровения, до които достигате изненадващо. Избягвайте пътуванията, общуването с непознати хора. Лекомисленото отношение към вашето здраве или напрегната работа може да стане причина за спад в настроението ви. В сферата на професионалната дейност са възможни сериозни загуби. Среща със стар познат може да преобърне съдбата ви! Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Телец:

Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за преобразуване и трансформация на космическата енергия. Работата или деловите срещи изискват от вас максимум усилия. Звездите ви съветват да се въоръжите с огромна доза търпение, защото са възможни проблеми от материален характер. Вашето трудолюбие и търпение са единственото, което може да снижи напрежението и негативните тенденции на този ден. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Близнаци:

Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Днес има вероятност от финансови загуби или неуспехи с някаква работа. Не е изключено да се натъкнете на капани от страна на недоброжелатели или да допуснете грешки, които моментално да бъдат използвани от завистници. Добре е да се усамотите и да се погрижите за себе си. Сложете в ред мислите си. Заемете се само с неотложните неща. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Рак:

Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Първата половина на деня вероятно е безцветна и безстрастна. Звездите съветват бизнесмените да не бързат с конкретни решения. По-добре е да дочакат по-подходяща ситуация и после да действат уверено. Привечер положението може да се измени. Вероятно ви изненадват събития, които се оказват ярки и запомнящи се. Сега не се страхувайте да рискувате. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Лъв:

Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Възможно е да получите ново известие, което да доведе до приятни промени в личния ви живот. Не пропускайте днес своя шанс. Здравият смисъл на вашите действия и точния разчет на работата ви предпазва от опасността да направите грешки. Възможно е онези от вас, които имат творчески професии да срещнат трудности, предизвикани от завистта на зложелатели. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Дева:

Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за духовно пречистване на мислите и постигане на равновесие. Набелязаните работи могат да претърпят изменения. Те могат да се развият неочаквано в различни посоки. Възможно е дори да осъществите ваше старо желание. Звездите ви повеляват да проявявате милосърдие и великодушие. Противопоказни са ви сълзите и гнева в любовните отношения. Съдбата може да претърпи неочакван обрат. Не губете кураж. Премисляйте всяка своя крачка. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Везни:

Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е белязан със знака на космическите трансформации и неочакваните обрати в съдбата ви. През първата половина на деня има опасности от различен характер. Избягвайте пътуванията и общуването с непознати хора. В общуването ви с представители на противоположния пол звездите ви съветват да проявявате повече великодушие и тактичност. Среща със стари познати може да ви доведе до неочакван поврат в съдбата. Не е изключено бъдещите ви планове да претърпят значителни промени. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Скорпион:

Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Вашите планове за деня могат да претърпят промяна. Не е изключено много да ви провърви в осъществяването на най-съкровените ви замисли. Звездите ви предупреждават, че днес може да получите най-невероятните предложения. Не бързайте да се главозамайвате! Обмислете всичко много добре. Вземете под внимание всички плюсове и минуси. Обърнете повече внимание на любимия човек и семейството си. Излезте някъде заедно, почерпете се. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Стрелец:

Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Вие сте склонни да преразгледате някои ценности и това да доведе до забелязващи се външни промени. Постарайте се да се концентрирате на положителните мисли. Не прехвърляйте грешките на други хора, не бъдете горделиви и ревниви. Следобед проблемите са около някого, когото харесвате или личния ви успех. Възможно е да получите добро известие. Не пропускайте шанса си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Козирог:

Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за трансформация и преобразования. Възможни са неочаквани поврати на съдбата. Днес имате много срещи, които отнемат доста усилия и време. Въобще, за вас е започнал противоречив период, колкото и да ви се струва, че нещата се подреждат добре. Звездите ви съветват да се въоръжите с търпение. Възможни са материални затруднения. Ако си позволите да се отпуснете, очакват ви финансови загуби. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Водолей:

Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Съществуват възможности за изменение на съдбата ви към по-добро. Главното условие за успеха ви днес е бързата ви реакция и пределно внимание към случващото се. В отношенията си с околните бъдете гъвкави и деликатни. През втората половина на деня вероятно получавате известие, което въобще не сте готови да приемете и осмислите. Бъдете много внимателни в реакцията си и в по-нататъшните действия. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Риби:

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2018 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.