• 20 Окт 2017 |
 •  USD / BGN 1.6527
 •  GBP / BGN 2.1776
 •  CHF / BGN 1.6947
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 20°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 20-10-2017

Овен

В отношенията ви с любимия човек е възможна хармония. Вероятно в семейния ви живот настъпва забележително събитие. Тези, които работят с деца, младежи и се занимават с изкуство, благотворителност и организация на развлечения, през този ден изпитват истинска наслада от работата си. Заплашващите ви финансови неприятности може и да ви заобиколят. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Трябва веднага да се откажете от натрапчивото си желание да подчертаете собственото си превъзходство. Не се опитвайте да действате от позиция на силата – мекотата, увереността в себе си и тънката дипломация по-добре ви водят до успеха. Запазвайте спокойствие, не нажежавайте атмосферата и признайте грешката си – тогава всичко може да се уреди. Възможно е да измине много време и вие, върнали се към предишните си проблеми, може да видите, че те са се решили от само себе си. Контактите и деловите срещи няма да доведат до желания резултат. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Днес разбирате, че изпълнението на желанията не винаги води към щастието. Понякога самите вие не можете точно да определите какво ви е нужно. Възможно е отношенията на съпрузите да бъдат подложени на изпитание. Днес ви очаква обикновен трудов ден. Същественото положение на нещата съответства на вашите представи и разбирания. Вашият труд скоро носи добри резултати. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много Раци се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на ваша страна. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Дева

Полезно е понякога да се отърсите от всичко, за да можете да видите истинското положение на нещата, като че ли отстрани. На мнозина се налага да се разкъсват между семейството и работата си, едновременно да уреждат семейните си проблеми и да решават служебните такива. Противопоказна е, както прибързаността, така и мудността в работата. Покупките може да се окажат несполучливи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Днес ви дразни всяко препятствие. Възможна е избухливост, която да се смени с безпричинна тъга. Следете думите си и не допускайте разгорещеност при важните разговори. Постарайте се вечерта да разпуснете. Трябва да отчетете абсолютно всички нюанси преди да се захванете за новата работа. Бъдете внимателни с оформянето на документи и съставянето на договори. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

На мнозина може да се стори, че страничните вмешателства в личния им живот ги лишават от свободата на действие и правото на избор. Може да започнете ремонт у дома, да правите размествания и да придобивате недвижим имоти. Начинанията ви намират поддръжка. Използвайте благоприятния момент за реализиране на планове, наврени под миндера. Бъдете предпазливи – може да загубите пари, давайки ги назаем на ненадежден човек. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

В резултат от събитията през този ден влюбените и жизнерадостни Стрелци могат да се почувстват дълбоко нещастни и незаслужено обидени. Не настоявайте на своето мнение, не вървете против всичко и всеки и не забравяйте, че в името на работата и във ваша полза понякога се налага да правите и компромиси. Вероятно при Стрелците се появява възможността да преосмислят миналото си, да изградят успешни планове за бъдещето и да получат необходимите знания и или информация. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Козирозите се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Сферата на личния ви живот днес може да се характеризира с крайно противоречиви тенденции, подобни на неустойчивите черти на дъгата, която прелива във всички цветове, призрачна, прозрачна, лека и готова да изчезне дори от лекия повей на вятъра. Страничният натиск върху Водолеите, ограничаването на свободата на тяхната дейност и творчески порив може да внесе смут в мислите и да предизвика у тях раздразнение. Звездите ви съветват да не се страхувате да мечтаете и да експериментирате. Задава се парична криза. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Хороскопи за зодия Водолей :

Риби

В личния живот е възможна хармония и равновесие. Голяма е вероятността да срещнете стари приятели. Днес отношенията с роднините трябва да се подобрят. Действията на Рибите могат да придобият конкретност и целенасоченост. Денят е благоприятен за творческа дейност. В най-близко време не трябва да се надявате на каквито и да са парични постъпления. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2017 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.