• 25 Май 2020 |
 •  USD / BGN 1.7937
 •  GBP / BGN 2.1838
 •  CHF / BGN 1.8467
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 10°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 25-05-2020

Овен

Денят е белязан с творческа активност и баланс между чувствата и постъпките. Появява се прекрасна възможност да достигнете изпълнението на най-честолюбивите ви мечти. Общуването с любимия човек ви помага да се избавите от натрупаната отрицателна енергия. Може да получите ободряващо известие. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Днес е един от чистите дни, благоприятен за контакти и общуване с колегите, за срещи с приятели и за семейни отношения. Днес звездите благоприятстват любовта и хармонията в дома. Не е изключено именно сега да се появят нови почитатели на чара на жените от зодията. А темпераментната натура на мъжете от знака привлича вниманието на представителките на нежния пол. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Денят е благоприятен за контакти и общуване с партньорите, за активен живот и за развлечения. Доброжелателност и умението ви да прощавате нанесените обиди ви помагат да избегнете през днешния ден кавгите. Не е изключено днес у вас да се появи интерес към мистиката, религията и философията. Живото ви въображение и общуването със съмишленици ви водят до неочаквани открития. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Денят символизира промените и трансформациите в живота ви. Вярно решение днес може да ви предостави само ваш покровител. Той вижда вашите проблеми отстрани. Смело вървете срещу предизвикателствата на съдбата. Вероятните промени чувствително подобряват живота ви. Посетете старите си приятели или забравени роднини. Бъдете внимателни с храната. Има опасност от отравяне. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

Днес сте готови на борба за постигане на своите цели и защита на своите интереси. Конкуренти и съперници ви заставят да мобилизирате силите си и да бъдете по-решителни. Нужна ви е работа по укрепване на служебните връзки. Ако емоциите ви надделеят, оттеглете се. Оставете чувствата да се успокоят. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Дева

Вероятно служебни притеснения или проблеми от личен характер отнемат вашето време. Обмислените действия могат благоприятно да решат проблемите. Вероятни са разправии в семейството или противопоставяне от страна на недоброжелатели. Някаква информация може до краен предел да влоши обстановката. Втората половина на деня е благоприятна за общуване и нови запознанства. Интимните ви отношения са на ниво. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Денят е благоприятен за контакти и общуване. Хармония и равновесие цари в чувствата ви. Съблюдавайте умереност във всичко. Жените от знака се радват на приятно известие или романтична среща. Мъжете от знака трябва да внимават за непредвидени разходи. Не злоупотребявайте с храната! Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Това е един от чистите дни, които са благоприятни за общуване, активен труд и служебни пътувания. Планирайте дейността си за следващите дни. Вечерта посветете времето си на приятели или семейството. Не ви се препоръчва да се натоварвате физически, да рискувате и да преяждате. Пари на сън – неприятни промени. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

Денят е благоприятен за контакти и общуване. Вероятно ви очаква романтична среща. Но не се подавайте на еуфорията от чувствата и се постарайте да избегнете главозамайване от успеха си. Внимателно прегледайте бюджета си, защото може да се явят непредвидени разходи. За представителките на нежния пол е противопоказно да очакват продължителна връзка. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Стремежът ви към новото и вроденото ви любопитство могат да бъдат изтълкувани от околните като нетактичност. Вероятни са недоразумения в службата или действия на зложелатели. Препятствия по пътя или непорядъчно отношение на партньора може да ви превърне в свиреп хищник. Лоша новина може да повиши напрежението до краен предел. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Денят е благоприятен за контакти и общуване с колеги и приятели, активен труд и планиране на належащите работи. Възможни са нови срещи и неочаквани познанства. Интимният живот отново започва да ви доставя радост. През този ден преливате от чувство на нежност и любов. Послушайте гласа на своето сърце. Постъпете така, както то ви подсказва. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

Благоприятни са контактите и общуването в служебна среда и сред приятели. Обядвайте навън с колеги и не засягайте служебни разговори. Днес всяко пътуване или излизане ви носи радост. Носи ви и приходи или издига авторитета ви. Възможни са срещи със стари приятели. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.