• 22 Авг 2018 |
 •  USD / BGN 1.7004
 •  GBP / BGN 2.1794
 •  CHF / BGN 1.7199
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 19°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 22-08-2018

Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Препоръчва ви се да простите на любимия човек за неволната обида. Трябва да се стараете да не влизате в конфликт, тъй като всякакво скарване през този ден може да се превърне в разрив. Вие може да навлизате в новата работа трудно, но с всеки ден започвате да чувствате себе си все по-уверено. Настъпило е времето да направите равносметка за своята финансова дейност. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Овен:

Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Личният живот може да поиска от Телците повишено внимание. Възникналото недоволство от самите себе си може да провокира непредпазливост в изказванията или прибързаност в постъпките. Възможно е днес да ви се наложи да отстоявате житейските си принципи, авторитет или възгледи. Трезвият и разсъдителен поглед върху своите възможности и великодушието по отношение на околните ви помагат да пречупите негативните тенденции. Неблагоприятното съчетание на планетите може да доведе до финансови загуби. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Телец:

Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен През този ден много Близнаци могат максимално да проявят своите интелектуални и духовни способности, само не трябва да се захващат с нещо, изискващо голямо емоционално напрежение. Ако сте се решили на признание, то не губете смелост и самообладание. Днес ви се препоръчва да проявите предпазливост в общуването и пестеливост. Възможна е малка печалба и намирането на загубени вещи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Близнаци:

Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Отнесете се философски към временните неуредици в любовните отношения. Ако се справите с важните проблеми и поправите старите грешки, то днес може да се избавите от напрежението и да преодолеете болшинството препятствия. В началото на този ден се запазва неустойчивото положение във всички сфери на дейността. Всички неща днес така или иначе са свързани с пари, може да се наложи да връщате и отново да правите дългове, да се занимавате с търсенето на нови доходи и да помагате на близките си роднини. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Рак:

Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Вашата преливаща енергия вселява радост, вяра и оптимизъм у околните. Взимайки решение, бъдете предпазливи. Вашата самонадеяност може да създаде много проблеми без да има основание. Изострената гордост и известен мързел няма да ви позволят днес да блеснете с таланти и способности. Благоприятното разположение на звездите предвижда промени във финансовото положение, но непредвидени разходи или прекомерната ви щедрост по отношение на близкия човек може да погълнат цялата печалба. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Лъв:

Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Не изпадайте в отчаяние, ако научите нещо неприятно. На възрастните днес се препоръчва консултация с лекари и юристи. Добре обмислете поставените пред вас задачи. Може да забележите много нови и интересни неща. Избавете се от илюзията за спечелването на лесни пари. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Дева:

Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Звездите съветват да държите емоциите си под контрол. Неблагоприятното съчетание на планетите може да доведе до различни неприятности. Мнозина се намират в мъчително търсене на причините на своите неуспехи. Обърнете се за съвет към хора, на които се доверявате. Възможно е те да ви помогнат да поправите разклатеното положение. Бъдете предпазливи при оформянето на документи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Везни:

Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Чувството за хумор ви помага да излезете от затруднено положение. Трябва да вземете участие в съдбата на близките си, но при това бъдете към тях строги и критични. Използвайте критичния си ум, порядъчност, честност и мъдрост за убеждаването в своята правота на опонентите и събеседниците си. Благоприятен ден за подобряване на материалното положение, придобиване на недвижими имоти и продажби. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Скорпион:

Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Късметът е на ваша страна. Не го плашете с непоследователни и безразсъдни постъпки, бъбривост и самохвалство. Грижите от деня могат да донесат малки радости, ако се отнесете към тях като към приятна необходимост. Използвайте рационално своите сили и енергия. Стрелците могат да подобрят положението си, да заздравят авторитета си и способността да разширяват дейността си. Очаква ви печалба, но малка. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Стрелец:

Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е изпълнен с нови срещи и неочаквани познанства. Постарайте се да избегнете конфликта, прехвърляйки се на други неща и проблеми. Опитайте се под вежлива форма да отстраните от себе си хората, които проявяват повишен интерес към вашата дейност. Като че ли започват да се осъществяват отдавнашните планове на Козирозите. Добро време за развитието на търговските връзки. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Козирог:

Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Днес Водолеите могат да бъдат доверчиви и наивни. Много от представителите на този знак са предразположени да действат за благото на другите. Вашата дейност може да завърши с успех. Мнозина реализират своите таланти и способности. Уникалната трудоспособност и надареност на Водолеите непременно са възнаградени по заслуги. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Водолей:

Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Любовните отношения придобиват нова форма. Не е изключено събитията от предишните дни да повлияят сериозно на вашия авторитет и самооценка. Мнозина са радостни да се потопят в нова, интересна, завладяваща работа, но възможността от изгодни предложения е изключително малка. Не изпускайте от поглед тези, които по-рано са ви помагали безвъзмездно. Можете отново да ги потърсите за помощ. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Риби:

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2018 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.