• 18 Яну 2020 |
 •  USD / BGN 1.7607
 •  GBP / BGN 2.2981
 •  CHF / BGN 1.8218
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 0°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 18-01-2020

Овен

Днес романтичните ви отношения може да са в съвсем объркано състояние поради постоянните недоразумения. Сега е най-подходящото време, за да оставите в миналото разногласията и охлаждането с брачния си партньор, да решите всички проблеми и да направите новия си живот приятен. Сега силно се активизират партньорските отношения, на първо място с деловите партньори и с колегите по бизнес. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Обаятелни, разкрепостени и дружелюбни успявате да очаровате и предразположите към себе си хората с всякакъв характер. Мнозина Телци може да преразгледат собствената си ценностна система и да оценят по достойнство грижата на близките си. Изобретателният и новаторски подход ви позволява да усъвършенствате практически всяко нещо, процес или самите себе си. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Вероятно е, бидейки разстроени, да постъпите необмислено и дори безразсъдно, а когато ви пренебрегнат открито, да се озлобите. За постигането на максимална свобода, сте готови на различни хитрости и намирате изход от всякаква ситуация. Вероятно днес няма да можете да отстоите собственото си мнение. Може да отстъпите на по-малко грамотен, но „по-устат“ опонент, но все пак постъпвате, както си знаете.

Рак

В любовта си сте упорити и ревниви и заради любимия си човек, сте готови на всичко. Обичате дома и семейството си и се стараете нищо да не липсва на семейството. Може да се проявите като взискателни и деспотични родители, да искате спазването на дисциплина и ред, наказвайки строго нарушителите на правилата. Успехът в работата и учението е малко вероятен. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

Влюбените Лъвове могат да съчиняват стихове за своя предмет на страстта и да пишат трогателни писма. И в крайна сметка, кой е в състояние да устои на всичко това? Разположението на планетите ви помага да започнете с половинката си някакво съвместно предприятие. Посветете целия ден на активното създаване и развитие на деловите връзки. За това съществуват много възможности. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Дева

Днес жените-Деви може да разчитат на успех. Не пропускайте възможността да срещнете втората си половинка, не седете у дома си. Където и да се появите, ви се радват. Използвайте всяка възможност да бъдете сред хората. Появилите се през първите десет дни на месеца партньори по-нататък може да станат близки приятели и помощници в деловата ви дейност. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Пропуснатите възможности за щастие, няма да се появят скоро в живота ви. Получавате удоволствие от любимата си работа и общуването с единомишлениците. Настройте се на творческа активност и създавайте идеи. Възможно е да успеете да завържете нови познанства, които да ви помогнат в бъдеще. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Не сте склонни да търсите спасение в илюзиите и бързо забелязвате слабата страна на своя избраник. Днес може да вземете безгрешни решения по най-важни въпроси и да останете доволни от себе си и своите партньори. Лесно привличате вниманието на нужните хора към себе си и своята дейност. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

Днес ви очаква много интересно познанство. Не ви интересуват повърхностните и несериозни отношения. Ако се научите по-малко да говорите и повече да слушате, очаквайте заслужена награда. По-добре е през деня да не предявявате претенции или изисквания към началството. Това може да доведе до конфликтна ситуация. Имате късмет по паричните въпроси, ако следвате интуицията си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Ако избраникът ви е действително влюбен във вас, той прави всичко, което пожелаете. Редом до него се чувствате на висота. Без опасение може да се доверите на приятели и близки и те ви помагат да се ориентирате в сложни психологически ситуации. За кратко време можете да изпълните голям обем от работа – помага ви вашето трудолюбие. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Днес са възможни хармонични отношения с любимия ви човек. Подчертаното невмешателство в личния живот на близките ви се оказва неуместно. Благоприятен преход за нова работа, начало на съвместни проекти. Но няма да бъде лесно реализирането на плановете. Опасявайте се от прекомерни загуби. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

Поради емоционално-напрегнатия фон ви е трудно да се обясните с човека, към когото вашите чувства са изстинали. Напълно вероятно е някой от вас да се нуждае от поддръжка. Отношенията с приятелите и роднините през този период са много приятни и доверителни. Днес сте оригинални във възгледите си, независими в постъпките, което предизвиква критиката и понякога противодействието на хората. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.