• 22 Март 2019 |
 •  USD / BGN 1.7176
 •  GBP / BGN 2.2572
 •  CHF / BGN 1.7295
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -2°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 22-03-2019

Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Интересуващ ви човек може да изяви симпатиите си към вас. Не оказвайте натиск върху близките си. Те ви обичат и са готови да ви се притекат на помощ. Работата ви, както на всяко поприще, така и във всяка дейност, ви носи успех. Не вярвайте на клетви и обещания. Заверявайте всички сделки при нотариус. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Овен:

Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Не си струва днес да очаквате комплименти и възторжено отношение от страна на поклонниците. Днес може доста да спечелите, отчитайки нуждите на близките, предоставяйки им желаната свобода на действие и прекратявайки опитите да им наложите своето мнение. Може да работите по няколко проекта едновременно, показвайки чудеса на работоспособността. Не си струва да бързате и да се отказвате от радикалните идеи на вашите партньори в бизнеса. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Телец:

Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Нужна ви е голяма любов, но в сърдечните дела сте толкова педантични и критични, че доста пъти може да пропуснете своя шанс. Може да си спечелите неприятности, сляпо защитавайки съзнателно невярна гледна точка от семейните проблеми. Във всяко нещо сте склонни към повърхностен и лекомислен подход, с което предизвиквате конфликт. Може да спечелите пари, използвайки своите интелектуални възможности, а не посредством рутинна работа. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Близнаци:

Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Възможни са сцени на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. В общуването с децата може да бъдете непоследователни и твърде строги. Тяхното безгрижие може да ви дразни. Няма да настъпят съществени промени в деловите връзки. При работа с документи бъдете изключително внимателни. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Рак:

Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен На много от представителите на този знак им се иска вътрешна свобода и независимост даже и от любимия човек. В личния живот и в брака са възможни неочаквани произшествия и не са изключени проблеми с роднините. Всичките ви начинания са успешни, ако следвате собствената си интуиция, без да слушате раболепстващите ласкатели, които се въртят около вас. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Лъв:

Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Отнесете се избирателно към всичко, което ви се предлага. Не е изключено да помислите сериозно за насоките в живота си. Препоръчва ви се да наблюдавате всичко отдалеч, рядко да се намесвате в разговорите, а още по-малко в споровете. Въпреки препятствията и трудностите съумявате да завършите започнатата работа. Не се надявайте на помощ отстрани. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Дева:

Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Нужно е старателно да обмисляте всички свои думи и постъпки, но при това не се опитвайте да скриете своето истинско отношение към любимия човек. Включете богатата си фантазия, за да внесете разнообразие не само в личния си живот, но и в живота на околните. Не нарушавайте границите на чуждото пространство. Възможно е днес всяка една дейност да изисква от вас доста повече усилия и време, отколкото можете да предполагате. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Везни:

Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен При влюбените са възможни сътрудничество за продължителен срок и сериозни любовни отношения, ако отсъства взаимно съперничество. Мнителни, жестоки, агресивни, надменни и егоцентрични, Скорпионите няма да са способни на милосърдие и съчувствие, те могат безжалостно да накарат околните да страдат. Много от вас постъпват в съответствие със своите идеи и представи, отстоявайки своите житейски принципи. Може да ви се наложи рязко да съкратите своите разходи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Скорпион:

Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Избягвайте крайностите, намерете за себе си тази мярка, която ви позволява да не правите грешки и да се окажете слаби пред съблазните и изкушенията. Възможно е неоправдано да се усили самомнението на Стрелците, да се появи импулсивност и прекомерна склонност към риск, под влияние на която те могат да извършат необмислена постъпка или да вземат невярно решение. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Стрелец:

Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Възможно е невъздържано поведение от страна на поклонниците. Съветваме ви да съберете сили, търпение и достойно да преживеете всички неприятности. Емоциите могат да вземат връх над разума, което може да доведе до конфликти и влошено самочувствие. Този ден не е предназначен за щурмуване на върхове и пиедестали. Не си струва и да опитвате – няма да се получи. По-добре се заемете с домашните и семейни работи. Възможни са неуспехи във финансов план. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Козирог:

Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Не правете категорични заявления и окончателни изводи, ако изясните за себе си нещо неприятно. Не се затваряйте в своите нещастия, преживявания и страдания. Много Водолеи са принудени да въведат ред в своите офиси, да разширят или да заздравят своите владения и за тези мероприятия се налага да похарчат не малка сума от спечелените средства и сили, които биха желали да използват в друго направление. През втората половина на деня са възможни неприятни известия. Възможно е най-близките ви хора да се нуждаят от вашата помощ. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Водолей:

Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Постарайте се да се въздържате от емоции и необмислени постъпки, не губете надеждата си към по-добро. У много Риби се появява раздразнение, умора и несполука. При семейните възникват проблеми с децата, възможно е отчуждение между деца и родители. Ако съумеете да бъдете дипломатични и изберете верните средства, може да постигнете много, тъй като имате достатъчно енергия, а също и разумни идеи. Интуицията, свойствена за Рибите, ви помага добре да се ориентирате на борсата. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Риби:

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.