• 20 Апр 2018 |
 •  USD / BGN 1.5889
 •  GBP / BGN 2.2325
 •  CHF / BGN 1.6339
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 18°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 20-04-2018

Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Запазете комплиментите си за друг път. Днес те само дразнят вашия избраник. Семейните Овни може да очакват проблеми с децата. Това изисква взимането на кардинални мерки. Внимателно четете всички документи, минаващи през ръцете ви, преди да ги подпишете. Проверявайте всички ръкописи преди да ги публикувате. Настроението на Овните може да се подобри след получаването на хонорар или подарък. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Възможно е днес да се усили чувствителността и възприемчивостта ви към прекрасното. Благоприятно време за разрешаване на съдебни дела. Възможно е да почувствате прилив на сили и да пристъпите към работата си с ентусиазъм. Може да се появи възможност да заздравите материалното си положение и да установите нужните познанства.

Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Вие притежавате привлекателност за противоположния пол, но рядко правите правилния избор, поради което са възможни разочарования в живота ви. Колкото по-късно встъпите в брак, толкова по-големи са шансовете ви за щастие и успех. Възможно е да се заинтересувате от окултизъм, хипноза и дори да станете „лечител“, ползващ се от нетрадиционни методи на лечение. Имате късмет в парично отношение, ако вземете под внимание разумните съвети.

Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Не е изключена нова връзка, доста сериозна, страстна и интересна. Струва си да се замислите накъде да насочите натрупалата се енергия. Ако й позволите неконтролируем изход, няма да избегнете многобройните конфликти и загубите може да бъдат много. Това е изключително рядко удобно време за занимания с изкуство и литература. Може да сте разсеяни и затова потърсете помощ от мъдър съветник, ако искате да внесете в живота си съществени изменения или да направите сериозна сделка.

Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Лъвовете изпитват силно влечение към лицата от противоположния пол, но при това се държат в рамките на „кодекса на честта“. Вие сте щедри към околните и тази щедрост се проявява във всичко. Готови сте да дадете на ближния си всичко, което имате. Ако вашата упоритост е насочена към достойна цел, тя ви носи успех. Ако, игнорирайки добрите съвети на хората, изберете неправилна цел, може да претърпите съдбоносно крушение. Във финансовите дела всичко зависи от вас, или успех, или поражение, или една крайност или друга – няма да има среда.

Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Избягвайте по всякакъв начин двусмислените ситуации. Девите капват от умора, опитвайки се да съвместят несъвместимото. Много Деви не са удовлетворени от работата и от начина на живот, който водят. Въпреки тежкото финансово положение, се поглезете, макар и с не много скъпа, но приятна покупка.

Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен При жените-Везни се появява възможността да реализират своя отдавнашна мечта. Старайте се да водите по-рационален начин на живот. Не поемайте нови задължения и спокойно доведете докрай започнатото дело. Вие сте късметлии, понякога рискувате безумно, чувствайки с цялото си същество, че през дадения период за вас е възможно всичко.

Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Възможно е да ви се наложи да положите известни усилия за възстановяването на разклатените отношения. Днес не са изключени песимистични настроения. Умората и пренапрежението от предишните дни и недоволството от самите себе си се отразяват върху самочувствието ви. Денят може да зарадва много от Скорпионите. Тяхната целеустременост и творчески подход към всякаква дейност води до осезаеми резултати. Възможен е неочакван поврат на събитията в полза на Скорпионите.

Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен На много влюбени се налага рязко да изменят своята стратегия и тактика. Не се учудвайте, ако вашето неоправдано самомнение и безгрижие затруднят решаването на проблемите. Днес всяка дейност е за вас подобие на изпитателен полигон.  Главната задача е да поразите всички цели. Не е изключено случайно познанство или повишената нужда при Стрелците от общуване, да окажат влияние върху финансовата печалба в края на този месец.

Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен През първата половина на деня деловите хора трябва да проявят внимание – от дейността им са заинтересувани проверяващи инстанции. Болшинството както лични, така и обществени дела на Козирозите са свързани с финансите. Не е изключено представителките на нежния пол да получат подарък. Не са изключени приятни новини, свързани с близки вам хора.

Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Общуването с любимия човек ви избавя от психологическото напрежение. Чака ви период на удивително равнодушие към всичко и към себе си в това число. Възможно е това мрачно настроение да ви донесе и някаква полза, принуждавайки ви да се замислите над вечните въпроси. Може би не всичко е толкова лошо, колкото ви се струва. Късметът може да ви напусне и затова е по-добре да приключите по-рано със започнатите дела. Някаква нерешителност, предизвикана от осъзнаването на собственото си несъвършенство, може да стане причина за финансови загуби.

Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Днес сте преизпълнени с чувството на нежност и любов. Не си струва да правите необратими постъпки и да взимате окончателни решения. Възможно е поради колебанията в настроението на Рибите, те да не могат да контактуват с хората, от които зависят. По-добре е да дадете повече, отколкото да вземете повече.

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2018 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.