• 12 Дек 2018 |
 •  USD / BGN 1.7238
 •  GBP / BGN 2.1699
 •  CHF / BGN 1.7330
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 2°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 12-12-2018

Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за активна творческа дейност. Вашата работоспособност впечатлява мнозина. Окончателните резултати ви носят удовлетворение. Обаянието ви нараства. Леко преминавате през препятствията по пътя си. Укрепете се чрез спорт, разходки на чист въздух и подходяща храна. Трябва да се пазите от настинки. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Овен:

Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за опрощение и признание на грешките. Добре е да проявявате милост и да откликвате на молбите към вас. Проявете търпимост към чуждото мнение. Вероятни са конфликти с партньорите, но те могат да се разрешат с проява на взаимно съгласие или откровена беседа. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Телец:

Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за постигане на нови източници на енергия и самоутвърждаване. Прибързаните решения, разсеяност и опити да решавате няколко неща наведнъж може да доведат до грешки или финансови загуби. Предстоят ви редица задължения, които ви отнемат много време и сили. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Близнаци:

Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за проверка на твърдостта на вашия характер. Възможни са малки битови неуредици. Към тях се прибавят и служебни изясняваници. Не е изключено да похарчите повече пари, отколкото сте си правили сметката. Звездите ви препоръчват да не обръщате внимание на препятствията и да следвате неотлъчно набелязаните действия в професионален и битов план. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Рак:

Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят символизира усвояване на новото и преработка на информация. Но не бива да очаквате мълниеносни резултати. Вероятно е вашето финансово положение да се окаже не толкова стабилно. Вашите успехи зависят преди всичко от натрупванията през изминалата година. Въпреки трудностите, съхранете бодрост и оптимизъм. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Лъв:

Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за самоутвърждаване. Проявете инициатива и настойчивост. Необходимо е да проявите активност във финансовата сфера. Днес трябва да се доверите на помощта на приятели. Без тях няма да имате успех в намеренията си. В близко време събитията няма да се развиват така, както ви се иска, но вие по никакъв начин няма да можете да влияете на техния ход. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Дева:

Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Днес има опасност от конфликти, породени от страна на страничен човек. Възможно е да възникне спорна ситуация поради нерешени стари проблеми. Единствено отношенията с любимия човек могат да ви донесат душевно спокойствие. Необходимо ви е разнобразие и странични приятни занимания. Сънищата ви са пророчески. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Везни:

Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Жизненият ви потенциал се повишава. Нарастват творческите ви способности и интуицията. Денят е предназначен за взаимна помощ, проява на разбиране и признаване на грешките. Следва да бъдете отзивчиви към отправените молби и да проявявате търпимост. Вероятните проблеми днес могат да се разрешат само в откровен разговор. Денят е благоприятен за семейни отношения и срещи с приятели. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Скорпион:

Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Днес е много възможно да ви се наложи още от сутринта да решавате неотложни задачи. Положението може да се усложни и от неочаквани конфронтации с околните. Добре е да бъдете по-сдържани в емоциите и да се занимавате само с неотложните неща. Не изяснявайте отношенията си с никого. Денят е добър за индивидуална работа. Представителите на творческите професии имат възможност да се изявят. Периодът е добър и за пътуване. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Стрелец:

Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Проявете инициатива и бъдете готови за борба. Възможно е нещата да не се развиват, както ви се иска. Звездите ви предупреждават, че трудно можете да промените хода на събитията и да повлияете на случващото се. Днес е по-добре да се съсредоточите върху главното и да не се отвличате с дреболии. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Козирог:

Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Денят е предназначен за придобивки и утвърждаване на постигнатото. Търсете по-активно сфери на приложение на способностите си. Благоприятни са новите контакти. Днес с каквото и да се захванете, е успешно. Но не трябва да надценявате силите си. Те не са безкрайни. Интуицията ви е повишена през този период. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Водолей:

Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен От вас се изисква бърза мобилизация на силите във връзка с необходимостта да се намирате едновременно на различни места и да взимате моментални решения. Време е да поставите в ред отношенията си с околните. Преразгледайте плановете си и преди всичко тактиката на поведението си. В личен план се налага да направите същото. Преди всичко бъдете внимателни и далновидни. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Риби:

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2018 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.