• 19 Яну 2019 |
 •  USD / BGN 1.7153
 •  GBP / BGN 2.2194
 •  CHF / BGN 1.7261
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София -2°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 19-01-2019

Овен

Овен Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Ако още нямате постоянен партньор, възможно е сега да се появи и по-нататъшното развитие на създадените отношения може да доведе до сключването на брак. Сега може лесно да се отстрани всякакво напрежение, възникнало в семейството. Този период е благоприятен за Овните – невролози, рентгенолози и въобще лекарите, а освен това за специалистите в електронната и изчислителна техника, работниците от свръзките и научните сътрудници, особено в областта на медицината. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Обратно към дневен хороскоп за днес за всяка зодия от тук >> Още хороскопи за зодия Овен:

Телец

Телец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Вероятно днес имате силна нужда от любов. С радост помагате на околните и сте способни да развеселите многобройните си приятели и роднини. Постоянно търсещи нови изпитания за собствения си интелект, може да поставите пред себе си доста трудни цели и въпреки всичко да ги постигнете. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Телец:

Близнаци

Близнаци Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен В любовта е вероятна откровеност и разположение да съобщавате на любимия си всичко, което мислите и чувствате по всякакъв повод. Днес особено се нуждаете от любов и грижа от страна на близки и приятели. За постигането на успех ви е нужен напорист и пробивен съюзник, който да ви напомня за задачите и своевременно да ви окуражава. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Близнаци:

Рак

Рак Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Много Раци са готови да отдадат живота си за своя любим човек. В семейството си може да бъдете разтревожени, склонни да търсите тайни опасности, да анализирате мотивите на постъпките на хората, но ако решите да се противопоставите – се „биете“ до пълна победа. Не трябва да се страхувате да промените живота си. Препоръчва ви се да се съгласявате с възможните предложения за работа. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Рак:

Лъв

Лъв Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Дори и най-малкият комплимент по ваш адрес може да ви застави да паднете в краката на избраника си. Личният и семеен живот са много важни за Лъва, тъй като те могат да се реализират в него. Лъвовете искат да имат в живота си всичко най-добро: съпруга, деца, дом, дрехи и образование. Днес може да развиете бурна дейност, за да покажете на какво сте способни. Привлича ви и спортът. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Лъв:

Дева

Дева Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Възможни са срещи със стари симпатии. Днес получавате маса удоволствия и приятни изненади. През втората половина на деня са възможни усложнения, възникнали поради необмислените ви обещания. Не се предвиждат промени в професионалната сфера. Възможно е временно да подобрите финансовото си положение за сметка на изгодни сделки или продажби. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Дева:

Везни

Везни Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Много Везни позволяват в личния си живот експерименти и търсенето на нови впечатления. Не позволявайте на случайностите да повлияят на вашето настроение и семейната атмосфера. Старайте се да изберете най-важните направления в дейността си и да посветите времето и силите си само на тях. Денят изисква повишено внимание към финансовите въпроси и оформянето на документи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Везни:

Скорпион

Скорпион Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Избраникът ви може да ви напусне поради тежкия ви характер. Затова в дадения случай е по-добре да си останете приятели, отколкото да предприемате сериозна крачка и да създавате семейство. Втората половина на деня обещава сполучливо разрешаване на всички проблеми. Може да ви се наложи да бъдете идейни вдъхновители и лидери в обществени и трудови колективи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Скорпион:

Стрелец

Стрелец Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Сега най-добрата тактика е изчакването. Оставайте верни на себе си при всякаква ситуация, запазвайте спокойствие и душевно равновесие при всякакви обстоятелства. В професионалната си дейност е желателно да избягвате самоувереността, особено в рискованите начинания. До известна степен сте далеч от материалната страна на живота и затова може да ви смятат за чудак. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Стрелец:

Козирог

Козирог Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Днес ви е сложно един с друг, но можете да си бъдете полезни. Голяма част от времето си прекарвате с приятел, който може да ви даде полезен съвет и да ви окаже емоционална поддръжка. Постарайте се да прилагате към работата си творчески подход. Желателно е да използвате получени средства за разширяване на дейността. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Козирог:

Водолей

Водолей Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен Любовните отношения изискват от вас допълнителна загуба на душевни сили и материални средства, които ви се отплащат с лихва. Условията за успех в личния живот са емоционална гъвкавост и чувство за такт. Действайте решително във всичко и не изпускайте инициативата от ръцете си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Водолей:

Риби

Ribi Дневен хороскоп За утре Седмичен Месечен Годишен След наскорошни конфликти този ден може да се нарече ден на помирението. Вероятно е голяма част от деня Рибите да отделят за лични неща, което изисква големи загуби на душевни сили. Отношенията ви се отличават с вярност, с желание да доставите един на друг удоволствие и боязън да не обидите партньора си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден. Още хороскопи за зодия Риби:

 • реклама
 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2019 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.