• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Huawei подари едно незабравимо преживяване на феновете си

Huawei подари едно незабравимо преживяване на феновете си

/КРОСС/ Изложба с 30 избрани и отпечатани фотографии, направени с Huawei устройства, спечели овациите и признанието както на публиката, така и на експертите в областта на фотографията.

На стилно събитие на 13 ноември Huawei подари на феновете си едно по-различно изживяване – изложба с 30 избрани и отпечатани фотографии, направени с Huawei устройства, пресъздавайки симбиозата между първокласна мобилна фотография и вълнуващи визуални разкази. За целта компанията избра едно от най-модерните и елегантни пространства в сърцето на София - Галерия Сан Стефано.  Там всички посетители имаха възможност да се вдъхновят, както от снимката-победител в категорията Check-In на регионалния конкурс Huawei Next Image Awards, заснета с P8 lite от Емил Главанаков от Варна, така и от любими кадри на известни български фотографи като Вера Гоцева, Темелко Темелков, Дилян Марков, Васил Николов и Димитър Караниколов, стигайки до изострения поглед през обектива на водещи български журналисти. Редом с тях стояха избрани кадри, предоставени от Facebook групата Huawei Bulgaria Mobile Photography, която сама по себе си е една изложба на фотографски творби от феновете на бранда у нас.

                         

„През последните години Huawei се утвърди като топ производител на смартфони и предпочитан избор за тези, за които мобилната фотография е винаги с тях, както е и тяхното мобилно устройство. Обаче, огромната част от невероятните кадри, които всеки от нас прави, живеят само онлайн, основно в социалните мрежи. Решихме да организираме това събитие, за да съберем на едно място всички най-впечетляващи мигове, уловени с устройствата на Huawei, каза Емилия Кирилова, PR мениджър за България и Македония, Huawei Technologies Bulgaria.

Изложбата включваше още селекция от кадри, избрани сред над 6000 снимки от България, участвали в летния регионален конкурс Huawei Next Image Awards.

„За мен беше огромна чест да бъда официален посланик на конкурса „Next Image”, каза Вера Гоцева – Ломовера. Това е конкурс, който по чудесен начин показва красотата на мобилната фотография, която според мен ще заема все по-голямо място в живота ни. “

Българският победител в категорията Check-In на регионалния конкурс Huawei Next Image Awards Емил Главанаков също сподели през аудиторията своя опит от участието си: „Да спечеля награда в такъв престижен и оспорван конкурс като „Next Image” бе огромна изненада не само за мен, но и за цялото ми семейство. Много благодаря на Huawei за предоставената възможност, както и за това, че оцениха снимката ми. Изживяването беше наистина уникално“.

                           

Освен фотографски принтове, високотехнологичната изложбена зала на Галерия Сан Стефано показа и мултимедийна изложба на още над 20 кадъра, участващи в еднодневния магичен свят на мобилната фотография, реализирана с устройства на Huawei. За създаването му са използвани разнобразни модели на компанията, включително тазгодишните флагмани P20 Pro и Mate 20 Pro, всеки от които направи своеобразна революция в мобилната фотография, съответно в нощния режим и в заснените с широкоъгълен обектив кадри, и макро фотографията.

“Фотографията е изкуство, а за реализирането на всяко едно изкуство е необходимо огромно количество страст. Мобилната фотография тепърва ще набира популярност и затова не е случайно, че конкурсът „Next Image” предизвика такъв голям интерес. Уверихме се, че в България има много талантливи млади фотографи и се надявам догодина още повече хора да се включат в конкурса“, каза известният български фотограф Темелко Темелков.

Всички изложени снимки могат да се разгледат в две галерии на Facebook страницата на Huawei Mobile Bulgaria тук.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.