• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

HUAWEI Mobile Services достигат до над 100 милиона активни потребители извън Китай

 HUAWEI Mobile Services достигат до над 100 милиона активни потребители извън Китай

/КРОСС/ От 9 до 11 август, HUAWEI проведе своята технологичната конференция за разработчици в Донгуан, Китай. HDC 2019 представи редица ключови новини за бранда: HUAWEI Mobile Services вече се гордеят с над 100 милиона потребители извън Китай. Освен HUAWEI DigiX Labs, под името Shining Star ще бъде стартирана и актуализирана програма за разработчици, която предлага отворени възможности за разработка и тестване. Обявен бе и HMS-Core, включващ 14 китсета за над 910 хиляди разработчици в света. Представено бе и ново партньорство относно видео съдържанието на HUAWEI.

“Интелигентните връзки са бъдещето. HUAWEI Mobile Services осигуряват глобална платформа, свързваща повече от 910 хиляди глобални разработчици и 100 милиона потребители извън Китай ” – сподели г-н Джервис Сю, вицепрезидент за мобилните услуги в Huawei Consumer Business Group. “Тези връзки наистина променят света. С портфолиото на HUAWEI за мобилни услуги успяхме да докажем, че има реално търсене на по-интелигенти решения. Горди сме, че можем да обявим редица ключови успехи в разрастването на нашето портфолио. “

Ето как изглежда първото полугодие на 2019 година за HUAWEI Mobile Services, изразено в цифри: In-app Purchase (IAP) е достъпна в повече от 140 държави

  • HUAWEI AppGallery генерира над 1 милиард изтегляния на приложения извън Китай
  • Извън китайския пазар се изтеглят над 280 милиона теми годишно
  • Браузърът на HUAWEI достигна 100% ръст месечна база от пускането си извън Китай през март 2019 г.
  • HUAWEI Video ще отвори функционалността си WiseVideo за партньори в съдържанието, за да осигури оптимизирано видео изживяване за потребителите.
  • HUAWEI Music & Assistant ще бъде лансиран глобално през 2019 г. с топ партньори.

Програмата “Shining star” и DigiX Lab като инвестиция в бъдещето
За да запази и ускори темпото на тези успешни резултати, Huawei обяви нова програма за разработчици, наречена „Shining star“. В проекта са инвестирани 1 млрд. долара за осигуряване на цялостна поддръжка за разработчиците и създаване на интелигентна екосистема за мобилни услуги. Това помага на партньорите на компанията да създават дигитални иновации във всички възможни сценарии, дава на разработчиците достъп до различни отворени възможности и услуги на Huawei, и промотира услугите, ориентирани към маркетинговия сектор.


„Програмата „Shining star” е един от многото проекти, чрез които HUAWEI насърчава иновациите в различни посоки” - коментира Алекс Жанг, президент за мобилни услуги в HUAWEI Consumer Business Group. „Виждаме, че на много отлични и иновативни идеи им липсва ресурс да покажат истинския си блясък. Желанието на HUAWEI е да превърне тези искрици в истински звезди като помогне на разработчиците да разгърнат пълния си потенциал. Програмата ”Shining Star" идва като естествено допълнение на новите ни лаборатории HUAWEI DigiX." – допълва г-н Жанг.

Новите лаборатории HUAWEI DigiX ще отворят врати в 6 региона през 2019 г., като първата ще бъде в Дюселдорф, Германия. В тях разработчици и партньори от цял свят ще могат да тестват виртуално разработваните от тях услуги и да намерят всички необходими им ресурси за разработката. Лабораториите ще бъдат оборудвани с AR, VR, AI, CameraKit, Ability Gallery, HMS ядро и други отворени технологични възможности и ще предлагат наистина отворено пространство за иновативна работа.

HMS-ядрото, представляващо съвкупност от програми в услуга на разработчиците на Huawei, поддържа добавена реалност между различни устройства. Тези програми работят като сплотен екип за осигуряването на висококачествено потребителско изживяване с устройствата на Huawei, още от момента на разопаковането им.  Глобалното лансиране на HMS-ядрото е естествено продължение на тенденцията за интелигентни връзки във всички сценарии и с целта на HUAWEI да стимулира иновациите и да предоставя отворени възможности на разработчиците.

Силните партньори се събират заедно

За да разшири и повиши мощта на партньорската си екосистема, HUAWEI  си партнира с най-добрите доставчици на съдържание в света, с които заедно да предложи уникално изживяване на своите потребители. На HDC компанията подписа ново споразумение за сътрудничество с Filmin, с което прави техния стрийминг каталог достъпен за  потребителите на HUAWEI в Испания. Този каталог включва над 9000 филма, 248 телевизионни сериала и партньорства с 400 дистрибутора на съдържание, които гарантират, че зрителите винаги ще имат забавления. Потребителите имат достъп до над 400 колекции и тематични канали, а системата за препоръки, базирана на тагове и настроения, им помага да намерят най-интересното за тях.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.