• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Вижте какво ще се случи днес - 20 февруари

Вижте какво ще се случи днес - 20 февруари

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Георги Х., Иван И., Александър К. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в централата на КНСБ ръководството на КНСБ, начело с президента Пламен Димитров, ще се срещне с представители на ПП ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Николай Н. за укриване и неплащане на данъчни задължения.

***
София.
От 09.30 часа в СГС, 19 състав ще гледа делото срещу Веселин Пенгезов и др. (чл. 243-250 чл.).

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Инициатива „Граждани за устойчиво развитие" ще дадат пресконференция във връзка с ревизията, извършена от служебното правителство.

***
София.
От 12.00 часа в Специализирания наказателен съд ще е гледа делото срещу Пазир Л. и Донка Д. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.00 часа в зала „Триадица" в „Гранд Хотел София" ще се състои кръгла маса на тема „Бъдещето на българския въгледобив".

***
София.
От 13.30 часа в СГС, 22 състав ще гледа делото срещу Петко Митевски, бивш касиер на „Алфа банк" (чл. 203, чл. 206 ал. 4 от НК ).

***
София.
От 13.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Гьорче В., Борис Б. и др. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в МРРБ ръководството на Министерството ще представи информация за състоянието на основните програми и приоритети в ресора си.

***
София.
От 14.00 часа в зала „Мусала" на хотел „Хилтън", Сдружение „Граждани за европейско развитие на България" организира кръгла маса на тема „Качествено образование за икономически растеж и за по-високи доходи". Кръглата маса ще бъде официално открита от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, от председателя на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България", зам.-председател на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова и Богдан Мирчев от фондация „Ханс Зайдел".

***
София.
От 14.00 часа в конферентна зала VENUS (бул. „Княз Александър Дондуков" №9), Институт по социални дейности и практики ще даде пресконференция на тема: „Най-добрите практики за защита на децата-жертви на престъпления".

***
София.
От 18.00 часа в големия салон на БАН ще се състои представяне на книгата „Васил Левски и възкресението на България".

***
София.
От 18.30 часа в SBar ще се състои публична дискусия на тема „Безопасен интернет: спри, помисли и се свържи!".

***
София.
От 18.30 часа във филмотечно кино „Одеон" ще се състои прожекция на документалния филм „Приказки от Балканите".

***
Асеновград.
От 10.30 часа в зала 2 на Районен съд - Асеновград ще се гледа делото с подсъдими Весела С. и Христо К. Срещу Весела С. са повдигнати четири обвинения за противозаконно лишаване от свобода. Подсъдимият Христо К е обвинен за това, че за времето от 02:00 ч. на 03.06.2011 г. до 08:00 ч. на 06.06.2011 г. в гр. Асеновград, като извършител в съучастие с Весела С. като подбудител, противозаконно е лишил от свобода непълнолетно лице, като лишаването от свобода е продължило повече от две денонощия, а именно три денонощия.
***
Варна.
В 12.00 часа в сградата на Областна администрация ще бъде подписан меморандум за сътрудничество между кметовете на общини Варна, Аксаково, Белослав и Девня.

***
Видин.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция във връзка с предстоящите парламентарни избори ще дадат представителите на гражданско обединение „Единни за промяна".

***
Горна Оряховица.
От 16.00 часа в Младежки дом ще се състои „Работилница за умения и добродетели" - изложба на мартеници, изработени от деца и ученици от детските и учебни заведения в общината.

***
Добрич
От 16.00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" " ще бъде открита фотоизложба на Татяна Мирчева, разказваща за карнавала в Рио де Жанейро. От 15.00 часа в библиотеката е предвидена пресконференция.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в залата на областна администрация ще се проведе среща между областиня управител на Кюстендил Йордан Татарски и представители на местните медии.

***
Пазарджик.
В 11.30 часа водачът на листата на коалиция „БСП за България" о.з. полк. Славчо Велков и председателят на Областния съвет на БСП в Пазарджик Йордан Младенов, който е на второ място в листата, ще внесат документите за регистрация в Районната избирателна комисия.


***
Плевен.
От 11.30 часа в Регионалния пресклуб на БТА, областното ръководство на ГЕРБ-Плевен ще даде пресконференция, на която ще бъде представена листата на партията за народни представители от 15-ти Плевенски многомандатен избирателен район.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 9 на Пловдивския районен съд ще се гледа делото срещу Соня М.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 1 на Пловдивския апелативен съд ще се гледа делото, образувано по жалба на защитника на Юлиян Ангелов против присъда на Старозагорския окръжен съд. Подсъдимият Юлиян Ангелов е осъден на осем години лишаване от свобода, при първоначален строг режим в затворническо заведение от закрит тип. Юлиян Ангелов е признат за виновен в това, че на 22.11.2015 г. в гр. Мъглиж, обл. Стара Загора, е направил опит умишлено да умъртви Р.Г., като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини.

***
Пловдив.
В 12.00 часа в РИК 17 ще бъдат внесени документите за регистрация на листата на БСП за България за Пловдив област. В 13.00 часа в 16 РИК ще бъде направена и регистрацията на листата на левицата за град Пловдив.

***
Русе.
От 11.00 часа в Пантеона на Възрожденците ще започне церемония по повод 139 години от освобождението на Русе по време на Руско-турската война 1877-78 г.

***
Стара Загора.
От 12.00 часа в залата на СУ „Васил Левски", ученици от 4 клас ще представят постановка „С Левски в сърцето".

***
Стара Загора.
В 18.30 часа в хотел „Мериан Палас", ПП „Да, България" ще проведе среща с гражданите на Стара Загора.


***
Шумен.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА пресконференция ще даде лидерът на ДСБ Радан Кънев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.