• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Тенис от Рио и баскетболната Евролига през седмицата по Mtel Sport 1

Тенис от Рио и баскетболната Евролига през седмицата по  Mtel Sport 1

/КРОСС/ Тенисът ще бъде основен фокус в програмата на Mtel Sport 1 и през тази седмица. Ротердам ще предаде щафетата на Рио де Жанейро за турнира на клей от сериите ATP 500. В Бразилия поставен под номер едно в схемата ще бъде Кей Нишикори, а втори е австриецът Доминик Тийм. Сред имената на първите десет поставени, личат и тези на шампиона от миналата година Пабло Куевас и на Давид Ферер, който триумфира през 2015 г. Мачовете от Rio Open ще се играят от 20 до 26 февруари, като зрителите на спортния канал ще гледат пряко по три двубоя всеки ден. Първите битки стартират в понеделник от 21:30 часа. В петък четвъртфиналите стартират от 20:00 часа, като Mtel Sport 1 ще следи директно три от тях.

В четвъртък феновете на баскетбола ще видят най-интересните сблъсъци от Евролигата. Началото ще поставят Фенербахче на Йордан Минчев и Олимпиакос, които в момента са на четвърто и трето място след 22 изиграни мача. При успех домакините ще съкратят само на една победа аванса на гръцкия тим. Мачът започва от 19:45 часа, а студиото – 15 минути преди началото.

След като почти загуби шансове за плейофите, Барселона с Александър Везенков ще търси задължителен триумф срещу последния в таблицата – Армани Милано. Добрата новина за зрителите е, че българинът получава все повече минути на игрището. Началото на двубоя е от 21:45 часа.

Програмата на спортните канали на Мтел излъчва изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас: 24 часа на ден, седем дни в седмицата, 18 000 часа годишно футбол, тенис, волейбол, баскетбол, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други. Осем хиляди часа в програмата на каналите са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

До 31 март клиентите на телевизия от Мтел и blizoo ще могат да гледат Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport безплатно. За всички абонати на Mtel NOW Max и Mtel Now Standard достъпът до каналите ще е безплатен и след 1 април.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.