• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Благуните гостуват за първи път на децата в Русе, Варна и Бургас през май!

Благуните гостуват за първи път на децата в Русе, Варна и Бургас през май!

/КРОСС/Симпатичните герои от първия български куклен сериал "Благуните", които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха "Лека нощ" на децата от телевизионния екран ще гостуват за първи път в Русе, Варна и Бургас! "Благуните" ще оживеят на театрална сцена в детския спектакъл "Още един прекрасен ден" на 15 май в РУСЕ в "Доходно здание", на 16 май във Варна във "Фестивален и конгресен център" и на 17 май в Бургас в "Дом на нефтохимика". Представленията са с начален час 18.00ч.  

Билетите вече са в продажба в интернет на адрес www.eventim.bg (натисни ТУК).  Продават се и в билетните каси по градове: в Русе - касата на „Булстрад Aрена" (бул. Липник №1), Варна - касата на Фестивален и конгресен център (бул. Сливница №2), Бургас - касата на Дом на Нефтохимика (пл. Тройката №1, тел: 0894 898098). 

Билети могат да се закупят още от бензиностанции OMВ, Български Пощи, магазини Технополис, Usit colours. Цената им е от 8 до 12 лв, а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място.

След успеха на детския телевизионен сериал „Благуните" и големият брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър "Вилекула" създаде прекрасен детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата на „Благуните" на живо - "Още един прекрасен ден" беше в на края на месец февруари, а от тогава насам любимците на децата всеки ден получават многобройни покани да гостуват в различни градове на България! Това е и причината спектакълът да тръгне на своето първо пролетно мини турне - в Русе на 15 май, Варна на 16 май и в Бургас на 17 май. „Благуните" планират още срещи с малките си фенове и в други градове на страната през есента! 

В "Още един прекрасен ден" децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и получителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. „Още един прекрасен ден" ще разкрие поредния забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци. 

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Включете се в събитията във Facebook и ги споделете, както следва: 

15 МАЙ, РУСЕ - ТУК.

16 МАЙ ВАРНА - ТУК.

17 МАЙ БУРГАС - ТУК. 

Повече за БЛАГУНИТЕ вижте на www.blagunite.com

Слушайте песен от БЛАГУНИТЕ - ТУК.

Гледайте епизод от БЛАГУНИТЕ - ТУК.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.