• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Шестима министри ще отговарят на въпроси на парламентарния контрол

Шестима министри ще отговарят на въпроси на парламентарния контрол

/КРОСС/ Последният работен ден на депутатите за тази седмица е посветен на парламентарен контрол. Те ще препитат в Народното събрание общо шестима министри от кабинета, съобщава Новини.бг.

Пръв на трибуната ще се качи министърът на вътрешните работи Валентин Радев. Към вътрешния министър има един въпрос, отправен от левицата относно мерките на МВР за контрол над хората, проявяващи насилие.

Министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще отговаря на два въпроса. Първият е относно тревожните демографски тенденции в България, а вторият относно еднодневните трудови договори в селското стопанство.

Трети на трибуната ще застане регионалният министър Николай Нанков. Той ще отговаря на въпроси относно строителството на магистрала „Струма", относно изграждането на новия път, който трябва да свърже Русе и Велико Търново, както и на въпроси за други трасета от републиканската пътна мрежа.

Четвърти на депутатски въпроси ще отговаря екоминистърът Нено Димов. Той трябва да каже за изграждането на канализация на кварталите "Средна кула" и "Долапите" на Русе, както и ще отговори на въпрос относно изпълнението на Оперативна програма "Околна среда 2014 - 2020". Към енергийния министър Теменужка Петкова има само един въпрос и той е за АЕЦ "Белене".

Последна на трибуната ще излезе министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя трябва да даде отговор на въпрос относно развитието на отношенията между България и Русия в сферата на туризма.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.