• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Wizz Air стартира избора на следващо поколение Wizz посланици

Wizz Air стартира избора на следващо поколение Wizz посланици

/КРОСС/ Wizz Air най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, и водещ превозвач в България, днес стартира публичното интернет гласуване за избор на четвърто поколение WIZZ посланици. Програмата, която разпознава отличното обслужване, предоставено от насочения към клиента екипаж. Пътниците на WIZZ и феновете на компанията могат да избират между 31 представители на кабинния екипаж на Wizz Air, които да бъдат официалните лица на компанията. Те ще представят WIZZ пред различни общности и по време на медийни събития през следващите две години.

Гласуването е отворено за всички пътници на WIZZ и онлайн последователи до 9 юни следобед и се провежда чрез специално приложение на Фейсбук страницата на Wizz Air, където феновете могат да изберат посланиците за съответната държава от списък с 83 финалисти. Авиокомпанията търси по трима кандидати-посланици от страните, където има разположени няколко бази и двама, където има една WIZZ база. В България клиентите могат да избират от 6 кандидати: Дарина, Ива, Марина, Михаела, Петя Маринова и Петя Маноилова.

WIZZ насърчава гласуващите да направят своя избор от представителите на кабинния екипаж, които смятат, че са най-подходящи да представят изключителния опит на WIZZ, да демонстрират истински професионализъм и да споделят страстта си към тази "професия високо в небето." Скоро избраните WIZZ посланици ще бъдат много повече от просто представители на марката. Тези най-добри от кабинния екипаж ще представят авиокомпанията пред 1800 нейни служители, като споделят най-вълнуващите подробности за своята работа чрез традиционните и социални медийни канали, както и ще дават информация от първа ръка какво е да се наслаждаваш на кариера над облаците.

След официалната церемония за обявяването през юли, пътниците на Wizz Air ще имат възможност да се срещнат с новите WIZZ посланици не само на борда по време на полетите на авиокомпания, но и на спонсорираните спортни събития в Централна и Източна Европа, във видео клипове и във всяко издание на списание "WIZZ".

Оуен Джонс, главен корпоративен директор на Wizz Air каза: „WIZZ е изключително горда, че има страхотен кабинен екипаж, не само от добре обучени професионалисти и експерти по безопасността, но също така и посветен на това да предоставя на нашите клиенти превъзходно изживяване на борда. От днес до 9 юни 2017 г. е времето, в което нашите клиенти и много други фенове на Wizz Air да решат кои членове от екипа на WIZZ трябва да представляват нашата компания пред техните местни общности и да споделят тайните на очарованието да имаш кариера като член на кабинен екипаж на WIZZ. Българските пътници сега могат да гласуват за своя избран кандидат от шест финалисти, на https://wizzambassadors.wizzair.com."

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.