• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Предстоящи събития в страната за 23 ноември 2017

Предстоящи събития в страната за 23 ноември 2017

/КРОСС/ ***
София.
От 16.00 часа на „Дондуков" 2 държавният глава ще бъде домакин на церемонията по връчването на дванадесетите годишни награди "Най-голям корпоративен дарител".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09.30 часа в зала „Опал" на хотел Рамада София Сити Център Министерството на здравеопазването ще бъде домакин на 39-ата Регионална среща на Здравната мрежа на страните от Югоизточна Европа, посветена на темата „Промоция на здравето сред децата и младите хора в Югоизточна Европа".

***
Перник.
От 10.00 часа в Общинския дворец на културата в град Перник министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще участва в IV Национална конференция „Дигиталната учебна среда - ново измерение в образователния процес".

***
Петрич/с. Първомай.
От 16.00 часа в село Първомай министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и министърът на местното самоуправление на Република Македония Сухейл Фазлиу ще открият ремонтирания път III-1084 Старчево - Кърналово - Първомай.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет на ул. "Eкзарх Йосиф" №12 ще се проведе заседание на Пленума на ВСС.

***
София.
От 09.15 часа, XIII състав на Специализирания наказателен съд ще проведе заседание по делото срещу Николай С., Петър Б. и Венцислав З., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа, в хотел Шератон, зала Роял, Министерство на туризма, в партньорство с Български лекарски съюз, организират за първа година конференция за медицински и здравен туризъм на тема: „Медицински и здравен туризъм в България - състояние и възможности за развитие".

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе 44-то заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Рубин" на Хотел Рамада ще се проведе международно събитие
по повод деня на българската адвокатура и продължение на честванията на 120 години Софийска адвокатска колегия.

***
София.
От 18.15 часа в Аулата на ВМА, Военномедицинска академия възобновява ежегодните курсове по чернодробно-панкреатична хирургия. Темата на курса е: Рак на панкреаса - мултидисциплинарен подход при лечението.

***
София.
От 19.00 часа в зала 1 на НДК ще се проведе концерт на Веселин Маринов, на който той ще представи новия си албум - „Представи си...".

***
Белене.
От 08.30 часа пред сградата на затвора, служителите ще излязат на протест искане за увеличение на възнагражденията и бюджетите на ГД „Изпълнение на наказанията" и ГД „Охрана".

***
Бойчиновци.
От 09.00 часа пред затвора в Бойчиновци служителите ще излязат на протест с искане за увеличение на възнагражденията и бюджетите на ГД „Изпълнение на наказанията" и ГД „Охрана".

***
Бургас.
От 16.30 часа в централата на партията в морския град, намираща се на ул. „Конт Андрованти 5", Общинският съветник от ГЕРБ - Бургас Диян Димов ще има приемен.

***
Видин.
От 15.00 часа в залата на 6 ет. в сградата на Общинската администрация ще бъде подписан договор между Община Видин и Организацията на евреите в България "Шалом" за дарение на Синагогата.

***
Видин.
От 17.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъде организирана среща във връзка с Програмата "Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие", по Оперативна програма „Региони в растеж " 2014-2020. Тя ще бъде открита от кмета на Община Видин Огнян Ценков.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 на Община Велико Търново ще се проведе пресконференция по случай Коледната и Новогодишна програма в града.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в ИЗ „Рафаел Михайлов" ще бъде открита Изложба "Стъклен пакет" - резултати от Международно биенале на стъклото 2017 с участието на студенти от Нов български университет, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" и Национален университет по изкуство (Букурещ) от Международно биенале на стъклото.

***
Враца.
От 18.30 в НЧ „Развитие 1869" ще се проведе симфоничен концерт.

***
Горна Оряховица.
От 17.00 часа в Младежкия дом ще се проведе „Малко въображение" - модно шоу на деца от детските и учебни заведения .

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина №11 ще се проведе куклен спектакъл „Не пресичай на червено" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич.
От 11. 00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще се проведе Куклен спектакъл „Тримата братя и златната ябълка".

***
Добрич.
От 17.30 часа в Художествената галерия в града ще се проведе съвместна изложба на Дружество на Добричките художници и Дружество на художниците - Силистра.

***
Карлово.
От 17.30 часа, в камерната зала на НЧ „Васил Левски - 1861 г." ще бъде представена книгата „Азъ служихъ при Дранговъ" от Красимир Узунов.

***
Кюстендил.
От 15.30 часа в кабинета на председателя на Общински съвет - Кюстендил ще се проведе пресконференция по повод предстоящо заседание на Общинския съвет.

***
Кърджали.
От 18.00 часа в Дома на културата в гр. Кърджали ще бъде изнесен концерт под надслов „ПЕСНИТЕ И ТАНЦИТЕ на ТРАКИЯ".

***
Ловеч.
От 11.00 часа пред затвора в Ловеч служителите му излязат на протест с искане за увеличение на възнагражденията и бюджетите на ГД „Изпълнение на наказанията" и ГД „Охрана".

***
Пазарджик.
От 09.30 до 14.30 часа, в сградата на Административен съд - Пазарджик (ул. „Константин Величков" № 20, ет. 5) ще се проведе „Ден на отворените врати".

***
Пазарджик.
От 13.30 часа в Адвокатурата в Пазарджик ще бъде открит Център за правна помощ на социално слаби граждани.

***
Пазарджик.
От 16.00 часа в пешеходната зона до сградата на Общината ще се проведе протест срещу управлението на града.

***
Плевен.
От 15.00 часа в регионалния пресклуб на БТА - Плевен ще се проведе пресконференция на ПП „Движение България на гражданите".

***
Пловдив.
От 12.00 часа в заседателна зала на Общината ще се проведе пресконференция относно провеждането на най-атрактивното таекуондо шоу в света KUKKIWON.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в Гранд хотел „Пловдив" ще се състои пресконференция по повод началото на Националната конференция „Насилието и детето на 21 век".

***
Пловдив.
От 13.00 часа в Гранд хотел „Пловдив" ще се състои официалното откриване на Националната конференция „Насилието и детето на 21 век". Тя ще продължи и на 24 ноември.

***
Пловдив.
От 14.00 часа в Голямата конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов" ще се проведе безплатно обучение за доброволци за работа в проекта „Европейска столица на културата", организирано от Фондация „Пловдив 2019".

***
Пловдив.
От 18.30 часа в Студио 1 на Радио Пловдив писателят Джефри Мур ще представи романа си „Клубът на изчезналите видове".

***
Смолян.
От 13:00 часа в зала 201 на Областна администрация Смолян заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова ще даде изявление пред медиите във връзка със социалните услуги в региона.

***
Стара Загора.
От 09.30 часа в конферентна зала на Международен младежки център - Стара Загора на бул. "Цар Симеон Велики" 55 ще се проведе шеста регионална годишна конференция на тема „За да живеем и работим в България ".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в зала 203 в Община Стара Загора председателят на Общинския съвет - Стара Загора Таньо Брайков ще даде пресконференция.

***
Стара Загора.
От 14.00 часа в конферентна зала на Международен младежки център - Стара Загора на бул. "Цар Симеон Велики" 55 ще се проведе пресконференция на Областния информационен център - Стара Загора във връзка с шеста регионална годишна конференция на тема „За да живеем и работим в България".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.