• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

БСП настоява за оставката на Емил Христов

БСП настоява за оставката на Емил Христов

/КРОСС/ БСП пак се възмутиха от вчерашната случка с хората с увреждания, които не бяха допуснати в сградата на Народното събрание, предава news.bg. Атон Кутев в декларация обясни, че Народното събрание е най-висшият политически орган. Логично било и гражданите да присъстват в парламента с протестните тениски. Те протестираха срещу системата. Те не протестираха срещу ГЕРБ, а срещу всичко, което държавата не е свършила, заяви червеният депутат.

Кутев е съгласен, че системата наистина убива хората с увреждания. За тези хора животът е наистина жесток, затова и мнозинството трябва да ги чуе. Животът на тези хора е показател за европейските ценности, според социалиста. Ако не можем да им помогнем, защо сме тук, недоволен е Антон Кутев.

Вие не посмяхте дори да се появите там, нападна герберите Кутев. Червеният депутат посочи, че за някои от протестиращите животът щял да свърши преди мандата на Бойко Борисов.

Наглите надписи се оказаха горчиви за еснафския вкус на депутатите, продължи Антон Кутев. По думите му Емил Христов отказал да разговаря с него и затова и станал скандалът. Интеграцията на хората с увреждания не е мръднала и на йота, изтъкна социалистът.
Той се заяде с Бойко Борисов, който се разплакал на репортаж за живота на майка на дете с увреждане. Това му откровение в началото на заседанието на МС било цинично, според червения депутат.

Кутев обвини властта в бездушие. Вчерашната случка не е случайна грешка, смята Антон Кутев. Ние видяхме обидата в очите на протестиращите, продължи той. Червените настояха за оставката на заместник-председателя на НС Емил Христов.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

КУТЕВ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И ИНСЦЕНИРОВКИ.

19.04.2018 14:46:58

Анонимен

Клоуни от бсп

19.04.2018 14:45:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.