• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната за 20 юни

Предстоящи събития в страната за 20 юни

/КРОСС/София.
От 09.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще започне редовното заседание на Министерския съвет.

***
София.
От 09.30 часа в Дома на Европа ще бъдат представени законодателните предложения за Общата селскостопанска политика в периода след 2020 година. Събитието ще бъде открито от Марио Милушев, директор на дирекция "Развитие на селските райони и предприсъединителна помощ" в генерална дирекция "Земеделие" на ЕК и Вергиния Кръстева, зам. министър на земеделието, храните и горите. Специални лектори на събитието ще бъдат експерти от Европейската комисия и Министерството на земеделието, храните и горите.

***
София.
От 10.00 часа КТ „Подкрепа" организира кръгла маса на тема „За достойни условия и заплащане на нощния труд и предотвратяване на последствията от него", която ще се проведе в хотел „Гранд Хотел София".

***
София.
От 12.00 часа на ул. „Извор" кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери изграждането на канализация на улици в кв. „Симеоново". Там ще присъства и зам.-кметът Ирина Савина.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Института за икономика и международни отношения на тема „Балканите: географията като политика. Ще реши ли проблемите на региона името Северна Македония?". Участници в пресконференцията са Любомир Кючуков - директор на Института за икономика и международни отношения, и посланик Валентин Радомирски - изпълнителен директор на Института.

***
София.
От 11.00 часа лидерите „Демократична България" Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев, заедно с ресорния говорител на Управленската алтернатива Радан Кънев ще представят своята позицията и препоръки в навечерието на преговорите за новия програмен период и
новия бюджет на ЕС.

***
Бургас.
От 13.30 часа в Експо център Флора ще бъде открита конференцията „По пътя към почти нулевоенергийите сгради: Норвежкият опит и предизвикателствата в България".

***
Бургас.
От 21.00 часа на открита сцена „Охлюва" ще бъде прожектиран филмът „Синьо сърце". Прожекцията е част от световната кампания „Да спасим синьото сърце на Европа" и се организира от Фондация „Виа Понтика", съвместно с Община Бургас.

***
Варна.
От 14.00 часа общинският съветник от ГЕРБ Надя Георгиева ще се срещне с граждани в офиса на партията на ул. „Георги Бенковски" №1.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на президента на КНСБ Пламен Димитров. Ще бъде представена кампанията на КНСБ „Бъди инфо 3", както и визията на синдикатите за реформа в системата за подпомагане на хората с увреждания в България.

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще бъдат отворени оферти в процедура чрез публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Текущ ремонт на общинска пътна мрежа 2018 година".

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа пред сградата на Дирекция „Социално подпомагане" ще се проведе церемония „Първа копка" с която ще започне изпълнението на обект: „Основен ремонт/обновяване /въвеждане на мерки за енергийна ефективност, включително достъпна среда на сграда ДСП, гр. Горна Оряховица" по проект „Енергийна ефективност на административна сграда за предоставяне на социални услуги гр. Горна Оряховица".

***
Плевен.
От 10.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на кмета на община Червен бряг инж. Данил Вълов.
***
Пловдив.
От 10.00 часа в Голяма зала на драматичен театър Пловдив ще се проведе пресконференция за проекта "Европейска Одисея 2019: Пътуващият
човек".
***
Пловдив.
Общинските съветници от ПП ГЕРБ ще проведат приемна с граждани.
От 16.00 часа Георги Василев ще се срещне с жители в партийния офис на ул. „Академик Петър Динеков" №1А. От 17.00 часа Ани Лафчиева ще проведе срещи в офисана ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница"№5. От 17.30 часа на същото място приемна ще има Емил Русинов.

***
Пловдив.
От 20.00 часа в Античния театър ще се проведе концерт на Стинг.

***
Поморие
От 18.30 в Народно читалище „Светлина" - гр. Поморие ще се състои среща на представители на Ахелой и АПИ.

***
Русе.
От 18.00 часа в Историческия музей ще бъде представена книгата „Жива традиция", том II. Автори на изданието са Румян Ганчев и Ренета Рошкева.

***
Сатовча/с. Жижево.
От 16.00 часа организацията на обединените българи мюсюлмани и българи християни Дружба „Родина" ще поднесе цветя пред паметните плочи за жертвите на българското братоубийство.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа със спектакъла на операта „Палячи" под купола на Академичен цирк „Балкански", който е разположен в парк „Артилерийски" ще бъде почетен големият български тенор Калуди Калудов и неговия юбилей - 40 години на сцената.

***
Шумен.
От 11.00 часа на бул. "Симеон Велики", малко след надлеза в посока кв. Тракия ще се проведе изнесен брифинг и акция на Пътна полиция по безопасност на движението.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.