• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната за 22 август

Предстоящи събития в страната за 22 август

/КРОСС/ София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 09.00 часа пред сградата на Министерския съвет ще се проведе протест на Детския радиохор на БНР с настояване да бъде запазен главният диригент на хора маестра Венеция Караманова.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Проф. Емил Таков" (рапортна зала на травматологичния комплекс) в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов" ще се проведе пресконференция за състоянието на лекарката, която падна от висок етаж и за чието лечение се организираха акции по събиране на кръв и средства.

***
София.
От 10.30 часа пред Министерството на земеделието ще се проведе поредното издание на фестивала „От нашата ферма - с любов за вас!".

***
София.
От 11.00 часа председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов ще провери напредъка при ремонта на виадукта „Коренишки дол" при 36 км на автомагистрала „Хемус" и на съоръжението при тунел „Витиня".

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуб „България" на Националния стадион „Васил Левски" ще се проведе пресконференция по повод масовото изкачване на Черни връх и отбелязването на 123-годишнината от организираното туристическо движение в България.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на фондация „Аплауз България" и Инициативен комитет във връзка с подготовката на Първия международен фестивал „Кралете на ромската музика в Европа".

***
София.
От 11.30 часа на Моста на влюбените край НДК ще бъде открита изложбата „Атмосфера от София и Хавана".

***
София.
От 14.00 часа в Областен информационен център София-град и София - област (бул. „Витоша" 99, партерен етаж), ще се проведе пресконференция по проекта за ремонт и обновяване на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии „Проф. д-р Георги Павлов" в район „Илинден". По време на пресконференцията екипът по управление на Проекта ще запознае присъстващите с основните дейности, които ще бъдат реализирани в гимназията, както и с очакваните резултати от тяхното изпълнение.

***
София.
От 19.00 часа в Голямата зала на Руския културно-информационен център ще бъде открита фестивалът „Дни на руското кино в България - 2018".

***
Батак.
Десетото юбилейно издание на „Беглика фест" ще се проведе от 22 до 27 август в района на язовир Голям Беглик в Родопите и ще протече под мотото „Десет стъпки по пътя".

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Читалище „Надежда - 1869" ще се проведе Творческо ателие „Красотата на фолклора" с Райчо Димитров.

***
Велико Търново. / Килифарево.
От 10.00 часа в музейния комплекс в града продължава Детска академия за изкуства.

***
Велико Търново. /с. Церова кория.
От 10.30 часа в ще се проведе „По стъпките на предците ни - история, традиции и изкуство" - открит урок по родолюбие и спортен празник.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА Община Горна Оряховица организира пресконференция за приключване на Проект „Подобряване на условията за икономическо развитие", в рамките на който бе реконструирана улица „Иван Момчилов" в гр. Горна Оряховица.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в Читалище „Надежда - 1869" ще се проведе инициативата „В помощ на библиотекаря" - кампания за ученици от 5 до 8 клас.

***
Враца.
От 10.00 часа в детския отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев" ще се проведе лятна читалня за деца до 10 години.

***
Перник.
От 11.00 часа в кабинета на председателя на Общински съвет Перник ще се проведе среща във връзка с предстоящото публично обсъждане на постъпилите предложения за преместване на някои паметници.

***
Петрич.
От 18.00 часа в Петрич се организира протестно шествие във връзка с катастрофа от миналата седмица, при която две деца влязоха в болница с тежки наранявания.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в заседателната зала на Общината ще се проведе пресконференция по повод визитата на американския архитект Лий Х. Сколник и екипа му, които ще започнат работа по дизайна на музейния комплекс на Епископската базилика на Филипопол.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в хотел „Империал" ще се проведе пресконференция за представяне на пловдивското издание на международния конкурс „Spirits Selection" и съвременните тенденции в индустрията на високоалкохолни напитки в България и по света.

***
Силистра.
От 09.00 часа областният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров организира приемен ден в общинския офис на партията, който се намира на улица „Васил Левски" 7, ет.2.

***
Силистра.
От 17.00 часа в Художествена галерия - Силистра ще бъдат изложени творбите от Националния пленер „Човек и природа" - Ветрен - 2018.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в детския отдел на библиотека „Родина" ще се проведе лятна детска академия.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в къщата музей „Гео Милев" ще се проведат литературни занимания за деца от 5 до 9 години.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в офиса на Областен информационен център - Стара Загора ще се проведе работна среща на тема: „Изпълнение и развитие на инвестиционната програма на Община Стара Загора по ОП „Региони в растеж".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.