• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития в страната на 20 октомври 2019 година

Предстоящи  събития в страната  на 20 октомври 2019 година

/КРОСС/
***
София.
От 11.00 часа в жк. „Младост" ще се състои акция по залесяване в междублокови пространства в квартала.

***
София.
От 15.00 часа в Северния парк ще се състои засаждане на широколистни и иглолистни дръвчета в рамките на инициативата „Гора на Надеждата".

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще се състои концерт на Сара Брайтмън.

***
Благоевград.
От 12.30 часа пред Югозападния университет ще тръгне протестен автопоход срещу новите промени в социалното законодателство.

***
Бургас.
От 16.00 часа в Експоцентър „Флора" ще се състои прожекция на филма „Португалката". Представянето на лентата е част от програмата на фестивала „CineLibri".

Варна.
От 12.00 часа в зала " Владислав" на спортен комплекс " Черно море", където отборът на ВМРО - Варна ще се изправи благотворително във футболен сблъсък срещу сборен отбор на Варна, съставен от легенди на " Черно море" и " Спартак" от близкото и далечно минало.
Събитието е с цел събиране на доброволни средства за 14 годишния състезател по кикбокс на спортен клуб "Боил" - Иван Тодоров, който се намира в състояние на будна кома.

***
Варна.
От 19.00 часа в града ще се състои гала-концерт и церемония по обявяването и връчването на отличията от Националния фестивал „Листопад на спомените".

***
Видин./ с. Иново
От 10.30 часа на летището в село Иново ще се състои откриването на раликрос „Видин - 2019".

***
Враца.
От 18.00 часа ще се състои проверка на осветлението на стадион „Христо Ботев", обновената картинг писта и основния ремонт на волейболното хале в комплекса. Те са осигурени със средства от Държавния бюджет. На проверката ще присъстват министърът на младежта и спорта Красен Кралев и заместник областният управител Мирослав Комитски. От 18.30 часа министър Кралев ще се срещне със спортни клубове от община Враца в клуб „Фламинго".

***
Габрово.
От 8.30 часа в спортна зала „Орловец" ще започнат двубоите от мемориалния турнир по хандбал „Георги Добрев". Турнирът ще приключи с официално закриване и награждаване на отборите в 16.00 часа.

***
Елин Пелин.
От 11.00 часа в завода за производство на рециклирана пластмаса до град Елин Пелин ще се проведе Ден на отворените врати.

***
Септември.
От 8.30 часа Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ще овети новопостроения храм „Св. цар Борис-Михаил".


Местни избори 2019:
***
София.
От 11.00 часа на голямата поляна на бул. „Панчо Владигеров" 20 в жк. „Люлин 7" ще се проведе голям спортен празник, в който участие ще вземат именити инструктори по фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба. Събитието се организира от БСП - София и цели се привлекат младите хора от квартала към по-здравословен начин на живот.


***
София.
От 11.00 часа в кв. „Княжево" ще се проведе среща на тема „Град в планината, планина в града. Защо Витоша остава недостъпна?". В събитието ще вземат участие лидерът на БСП - София и водач на листата Калоян Паргов, кандидати за общински съветници и Александър Кьосевски - кандидат за кмет на район „Витоша". Мястото на събитието е на началната долна станция на Княжевския лифт.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.