10 вида най-използвани скрити камери
Секция: Технологии
02 Април 2015 14:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
10 вида най-използвани скрити камери

/КРОСС/ Със сигурност няма да излъжем, ако кажем, че всички ние поне няколко пъти сме се замисляли да наблюдаваме някой. Без значение е дали искаш да провериш поведението на гаджето, да знаеш какво става със стаята в общежитието, когато съквартирантите ти са сами, да защитиш дома или офиса. В тази статия ще ви покажем кои са 10-те вида най-използвани скрити камери. Оттук нататък само трябва да изберете коя е най-подходящата и да си я закупите. Ако се чудите от къде може да стане това, най-добрите оферти са в шпионски магазин Spy.bg

1. Скрита камера в писалка!



Тук определено навлизаме в стила на Джеймс Бонд! Слагате една такава в джоба си и сте готови. Във секи един момент можете да зпаишете видео, звук, дори да направите снимка. Никой няма да разбере. Разполагат с много памет!

 

2. Датчици за дим.



Стават все по-модерни, нали! Вече много камери биват скрити именно в такива. Купувате един, два или от колкото имате нужда. Закачвате на тавана и готово. Получавате дистанционно, с което да управлявате дейността от разстояние.

3. Скрита камера в часовник за стена!

 

Такива има навсякъде, никой няма да си помисли дори, че е наблюдаван от стенен часовник. Само по себе си звучи странно, но не е. Работи като нормален часовник, но има една малка особеност - заснема всичко, което се случва пред него!

4. Скрита камера във флашка!

Това е един предмет от ежедневието. Интересното при тези утройства е, че всъщност разполагат и с вътрешна памет или слот за карта с такава. Може да използвате джаджата по предназначение.

5. Скрита камера в ръчен часовник!

Това харесваме най-много! Взимате един, слагате го на ръката си и вече може да участвате в следващия шпионски филм. Записва звук и картина, показва часа, изглежда много добре, дори може да се потопи под вода. Какво ви трябва повече, за се почувствате като истински шпионин?

6. Мини фотоапарат!

Да, това е напълно функционален фотоапарат, който снима. Единствената разлика е, че е в пъти по-малък и лесно може да се държи дори с пинсета. Идеален за всякакви нужди!

7. Скрита камера в алармен часовник!

Това е най-добрият вариант да наблюдаваш партньора си. Слагаш една такава в спалнята и се чувстваш спокойно. Ако нещо се случи докато те няма, ти ще си първият, който ще разбере. Идеална е и за офис помещения, където трябва да се следят много хора. Може да сложите колкото искате такива часовници, без да се притеснявате. Якото е, че те могат и да ви будят сутрин.

8. Скрита камера в закачалка за дрехи!

Тя наистина може да бъде използвана като закачалка. Може да сложите една такава в антрето, в кухнята, гардероба, където пожелаете. Навсякъде изглежда еднакво достоверна. За вътрешни помещения е един от най-добрите варианти.

9. Шпионска камера в ключодържател!

Да, носите ключовете си и снимате. Човек винаги може да намери повод да извади ключовете си. Този ключодържател може да е дистанционно за аларма на кола или дори имитация на ключ за такава!

10. Миникамера за вграждане!

Ако имате достъп до мястото, ня което ще правите наблюдение, това е супер вариант. Имате нужда от малко време, за да я монтирате. Тя ще стане идеална част от интериора, никой няма да забележи, че го снимате! 

Това са най-популярните варианти за скрито наблюдение. Определено обаче не са единствените. За повече информация и въпроси, може да посетите уеб сайта spy.bg