Предстоящи събития в страната за днес, 22 април
Секция: Предстоящи събития
22 Април 2015 07:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 22 април

***
София /КРОСС/ От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10 ч. ще се проведе заседание на Министерския съвет.

***
София /КРОСС/ От 10 ч. във фоайето ма Учебен блок 12 на ТУ - София, Кариерният център на университета организира за четвърта поредна година изложение на работодатели „Стажове".

***
София /КРОСС/ От 10 ч. в Националния пресклуб на БТА, Сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром" ще дадат пресконференция.

***
София /КРОСС/ ОТ 11 ч. в Националния пресклуб на БТА, Гражданската инициатива „Направи училище" и „Общност за демократично образование" ще дадат пресконференция относно образователните реформи.

***
София /КРОСС/ От 11 ч. в за „Алеко" на хотел „Хилтън" ще бъде представен доклад за развитието на хотелиерството в София.

***
София /КРОСС/ От 13 ч. в Националния пресклуб на БТА, Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България", Сдружение „Да запазим Корал" и информационният сайт „Бивол" организират пресконференция на тема „Да спасим Черноморието от бетона".

***
София /КРОСС/ От 14.30 ч. в Национален пресклуб БТА, Българската генерична фармацевтична асоциация (БГФармА) ще проведат дискусия на тема „Има ли начин държавата да осигурява нужните лекарства за всички пациенти в България?"

***
София /КРОСС/ От 15 ч. в Голямата зала на БАН Такаши Коидзуми - извънреден и пълномощен посланик на Япония в Република България, ще изнесе публична лекция.

***
София /КРОСС/ От 18 ч. в Мраморно фоайе I ет. на Столична библиотека Културното представителство на ИР Иран организира събитие под надслов „Диалог между иранските и българските жени".

***
София /КРОСС/ От 18 ч. в зала 7 на НДК, по повод 95-та годишнина от рождението на Валери Петров ще се проведе литературна вечер и представяне на книгата „Стихотворения 2007-2013".

***
София /КРОСС/ От 19 ч. в „Нов театър" НДК ще бъде представена постановката „Големият Bulshit".

***
София /КРОСС/ От 19.30 ч. зала 1 на НДК ще отвори врати за първия гастрол на ансамбъла „Сопрано Турецки".

***
Асеновград /КРОСС/ От 17 ч. в зала 305 на Община Асеновград на второто публично обсъждане за мястото на новия Войнишки паметник в Асеновград, главният архитект ще представи своите проекти на присъстващите граждани.

***
Варна /КРОСС/ От 10 ч. в централата на БСП-Варна на ул. „Македония" 33 ще се проведе приемна на общинския съветник от групата на БСП Януари Вичев.

***
Варна /КРОСС/ От 11 ч., в сградата в двора на арменската църква на ул. „Хан Аспарух" 15, комитетът по организация за отбелязване 100-годишнината от арменския геноцид ще даде пресконференция.

***
Варна /КРОСС/ От 11.30 ч. общински съветници от групата на БСП и председателят на ГС на БСП Борислав Гуцанов ще видят на място на какъв етап са ремонтните дейности в Двореца на културата и спорта.

***
Варна /КРОСС/ От 13 ч. в зала 501 в УМБАЛ „Св. Марина" - Варна, младежката доброволческа организация „Делфините" ще предостави спирометър, сонди за вътрешно хранене и специални храни на стойност 9 хил. лв. за нуждите на деца с муковисцидоза.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10 ч. Великотърновски окръжен съд ще заседава по делото за въоръжения грабеж в прохода Хаинбоаз.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 10.30 ч. в Регионалния пресклуб на БТА - Велико Търново ще се състои пресконференция във връзка с отбелязването на 180 години от Велчовата завера. Историкът проф. Пламен Павлов ще представи книгата на писателя Николай Иванов, посветена на темата.

***
Враца /КРОСС/ От 10.30 ч. в градинката при сувенирната палата, зам.-кметът на Враца инж. Красимира Георгиева ще открие „Панаир на образованието".

***
Пазарджик /КРОСС/ От 11 ч. в Регионална библиотека „Н. Фурнаджиев", млади автори от ЕГ„Б. Брехт" ще представят свои творби.

***
Плевен /КРОСС/ В Начално училище „Отец Паисий" в Плевен ще гостува заместник-министърът на образованието и науката Ваня Кастрева. Тя ще присъства на провеждането на открита педагогическа практика за представяне на подходи, подобряващи качеството на учителската практика.

***
Пловдив /КРОСС/ От 10 ч. в Регионалния пресклуб на БТА, градското ръководство на ПП ББЦ-Пловдив ще даде пресконференция.

***
Рила /КРОСС/ От 11 ч. в залата на община Рила, Дирекция на Природен парк „Рилски манастир" ще проведе финална пресконференция по проект „Изпълнение на дейности, включени в плана за управление на Природен парк „Рилски манастир".

***
Смолян /КРОСС/ В 10 ч. активисти на ГЕРБ ще засадят 50 дръвчета в трите квартала на Смолян, по случай Международния ден на Земята - 22 април.

***
Смолян /КРОСС/ От 11 ч. в сградата на Териториално статистическо бюро - Смолян, ще се проведе пресконференция на тема „Демографски процеси в област Смолян към 31.12.2014 година". Данните ще бъдат представени от: инж. Николай Славов - директор на ТСБ

***
Смолян /КРОСС/ Ръководителят на дипломатическата мисия на Република Казахстан в България, Н.Пр. Темиртай Избастин ще посети община Смолян.

***
Шумен /КРОСС/ От 12 ч. в двора на РС „Пожарна безопасност и защита на населението" ще се проведе областно ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации".